Суркіс висловився про трансфери Динамо: «Ми якісно посилили склад»

Президент клубу задоволений трансферною роботою

Президент «Динамо» Ігор Суркіс вважає, що кияни влітку добре попрацювали на трансферному ринку з огляду на проблему з запрошенням сильних легіонерів.

«Матчі Ліги Європи покажуть, на що ми здатні, які позиції нам ще потрібно підсилювати. Ми якісно посилилися влітку, і головний тренер це може підтвердити. Запрошувати іноземних гравців - це і дорого, і дуже важко, враховуючи, що йде війна. Не всі хочуть сюди їхати. Ті футболісти, яких запрошують інші команди - «Полісся», ЛНЗ... Ми бачили цих футболістів, це рівень цих команд».

«Динамо» ж представляє країну, робить це достойно, тому, вважаю, нам потрібні дуже хороші гравці. Колись ми могли їх запросити, напевне ви пам'ятаєте Беланда і Ленса - це дуже хороші хлопці, вони складали конкуренцію українцям. Але на сьогодні у нас українська команда, молода. У нас добре розвинута дитяча школа. З кожною грою прогресує Михавко, який вийшов на поле з травмою, бо Олександр Шовковський не хотів ризикувати та випускати Себальйоса».

«Також у нас травмований Попов, з мікротравмою Шапаренко. Також Буяльський протягом трьох тижнів хворів. Словом, проблеми є, але хлопці, які вийшли у складі (проти ЛНЗ - прим), довели, що можуть замінити тих, хто не міг грати», - сказав Суркіс.

Влітку клуб підписав Браяна Себальоса, Олександра Піхальонка, Валентина Рубчинського і Максима Брагару.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 вересня 2024, 12:02 16

«Гірники» хотіли дограти поєдинок у Києві

Коментарі