Переможця Ліги Європи затримано у підозрі про зґвалтування

Жертвами стали дві жінки приблизно 25 років. В інциденті також брав участь інший чоловік

В понеділок увечері співробітники Громадянської гвардії затримали футболіста Рафу Міра за підозрою в сексуальному насильстві.

Про це повідомляє іспанська радіостанція Cadena SER. Джерела, близькі до розслідування, підтверджують, що ймовірний напад стався в неділю на приватній вечірці в будинку футболіста. Жертвами стали дві жінки приблизно 25 років. В інциденті також брав участь інший чоловік, який також був затриманий. Потерпілі подали заяву та звернулися за медичною допомогою до лікарні.

Також повідомляється, що в неділю співробітники місцевої поліції прибули до будинку гравця «Валенсії» після повідомлення про можливий конфлікт. Вони опитали всіх присутніх і припинили вечірку. У понеділок футболіст був доставлений до управління Громадянської гвардії Валенсії на вулиці Каламоча, де чекає на переведення для надання свідчень перед суддею.

Важливо зазначити, що нападник «Валенсії» не з'явився на тренування команди в спортивному містечку Патерна. У сезоні 2022/2023 Рафа в складі «Севільї» виграв Лігу Європи.

Олексій Тіньков Джерело: Cadena Ser
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 03 вересня 2024, 02:12 4

Ігор Цвєтов завоював золото на 100-метрівці у класі Т35, випередивши двох нейтралів.

Коментарі