Владислав КАБАЄВ: «Потрапити до збірної трохи легше, ніж закріпитися в ній»

Владислав прокоментував початок підготовки команди до поєдинків Ліги націй з Албанією та Чехією

2 вересня національна збірна України офіційно розпочала цілеспрямовану підготовку до вересневих матчів Ліги націй-2024/2025. Команда прибула до Праги й провела перше тренування, в якому взяли участь виконавці, що не мали достатнього навантаження у своїх клубах минулого вік-енду, та голкіпери.

Своїми враженнями від виклику до збірної поділився півзахисник збірної України Владислав Кабаєв

«Казати банальні речі не хочеться, але я дуже радий, я щасливий. Я буду представляти свою країну й розумію, що хоча мені вже 29 років, а у збірній багато молоді, я маю багато сил і енергії, щоб виступати за нашу державу. Хочу радувати вболівальників та допомагати команді досягати якомога вищої мети.

Потрапити у збірну трохи легше, ніж закріпитися у ній. Тому ніхто тут не розслябляється і працює, щоб це був не останній виклик. Хочу і я зарекомендувати себе з найкращого боку.

Щодо преси, то звісно, кожна людина хоче читати про себе тільки приємне, але з віком, з досвідом, ти починаєш розуміти, що дуже багато пишуть негативу. Але я десь вичитав, що навіть негатив означає, що людина подивилася матч і приділила тобі увагу. А увага - це вже добре.

Я максималіст, дуже вимогливий до себе. Хочеться і віддати, і забити, і щоб команда виграла. Але не хочу зараз роздавати гучних обіцянок, але те, що буде вимагати тренер, все буду намагатися виконувати. А там - час покаже», - сказав Кабаєв.

У вересні збірна України проведе два матчі у групі В1 Ліги націй-2024/2025 у Празі. 7 вересня в 1-му турі синьо-жовті прийматимуть Албанію на стадіоні Epet Arena, а 10 вересня на стадіоні Eden Arena зіграють виїзний поєдинок проти Чехії.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 вересня 2024, 14:12 5

Голкіпер «Динамо» перебував у шорт-листі «Саутгемптона»