Тедді Шерінгем розповів, хто з гравців Тоттенхема вже став легендою клубу

Колишній нападник «шпор» захоплений грою Сон Хин Міна

Колишній нападник «Тоттенхема» Тедді Шерінгем упевнений, що південнокорейський нападник «шпор» Сон Хин Мін близький до статусу «легенди» в лондонському клубі.

«Сонні - такий популярний гравець. Він суперзірка в Азії, і я думаю, що він суперзірка в «Тоттенгемі».

Для мене в його десятому сезоні він уже на межі легендарного статусу. Я думаю, він уже там. Сподіваюся, він зможе провести особливий сезон у клубі. Щоб Сон став легендою клубу, я думаю, він просто повинен продовжувати робити те, що робить.

За час, проведений у «Тоттенхемі», ми бачили, як він перетворився на справжнього лідера. Це його десятий сезон, і вболівальники просто обожнюють його», - сказав Шерінгем.

Сон, який розділив «Золоту бутсу» з Мохаммедом Салахом у сезоні 2021-22 Прем'єр-ліги, визнавався найкращим футболістом Азії рекордні дев'ять разів.

Футболіст із Південної Кореї перейшов до лондонського клубу 2015 року з леверкузенського «Баєра», і змінив Уго Льоріса в статусі капітана перед сезоном 2023-24. За час, проведений у складі «шпор», Сон Хин Мін допоміг англійцям вийти у фінал Ліги чемпіонів УЄФА і фінал Кубка Англійської футбольної ліги, а 159 голів вивели його на п'яте місце в списку найкращих бомбардирів клубу за всю історію.

Володимир Клепач Джерело: DAZN
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 вересня 2024, 04:44 4

Синьо-жовті у квартеті зіграють проти Чехії, Албанії та Грузії