ВІДЕО. На згадку про Іск'єрдо. Уругвай й Гватемала зіграли спаринг внічию

Уругвайський футболіст помер після втрати свідомості у матчі Кубка Лібертадорес

Збірні Уругваю та Гватемали зіграли товариський матч внічию з рахунком 1:1. Голи забили Лукас Піно (Уругвай) та Педро Альтан (Гватемала). Спаррінг пройшов на стадіоні «Чейз» у місті Форт-Лодердейл (штат Флорида, США).

Збірна Гватемали під керівництвом мексиканського тренера Луїса Фернандо Тени, який виграв олімпійське золото з Мексикою у 2012 році, зіграла внічию з Уругваєм, який посідає 11-те місце у рейтингу ФІФА. При цьому Гватемала займає 107-те місце.

Перед початком матчу обидві команди зібралися разом, щоб віддати шану Хуану Мануелю Іск'єрдо, піднявши банер із написом «Хуан Мануель Іск'єрдо - назавжди в наших серцях», і його пам'ять вшанували хвилиною мовчання. Уругвайський футболіст Хуан Іск'єрдо з Насьоналя Монтевідео помер після того, як знепритомнів у матчі Кубка Лібертадорес.

Збірна Уругваю вийшла вперед на 21-й хвилині зусиллями Лукаса Піно, але не зуміла утримати Педро Альтана, який зрівняв рахунок на 67-й хвилині, забезпечивши складну нічию збірної Гватемали у матчі з дворазовими чемпіонами світу.

Товариський матч

2 вересня. Форт-Лодердейл (Флорида, США)

Уругвай - Гватемала - 1:1

Голи: Лукас Піно, 21 - Педро Альтан, 67

Відео голів та огляд матчу

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 вересня 2024, 14:18 7

Данило Ігнатенко приєднається до «Слована» на правах вільного агента