Надаль прокоментував допінг-скандал за участю лідера рейтингу ATP

Рафаель вірить у порядність людей

22-разовий переможець турнірів Grand Slam Рафаель Надаль прокоментував допінговий скандал за участю лідера рейтингу ATP Янніка Сіннера.

«Не знаю, перевага це чи недолік, але я вірю в порядність людей. Я знаю Сіннера і не думаю, що він хотів приймати допінг. Правосуддя є правосуддя, потрібно приймати його рішення, подобається воно нам чи ні.

Я вірю в органи, які ухвалюють рішення, і вони роблять це на основі того, що вважають правильним. Я вірю, що відсутність покарання - знак, що в події не було його провини. Не думаю, що його визнали невинуватим тільки тому, що він перша ракетка світу. Кожен має право на свою думку, моя - така», - сказав Надаль.

Зазначимо, що Сіннер захищався, стверджуючи, що речовина потрапила в його організм через фізіотерапевта. Медпрацівник нібито використовував спрей із додаванням клостеболу, який в Італії продається без рецепта, для обробки рани на пальці. ITIA визнала пояснення правдоподібним і вирішила тимчасово не відсторонювати Сіннера. Після подальшого розслідування, проведеного організацією, жодних змін у цьому питанні не відбулося.

Володимир Клепач Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 вересня 2024, 10:25 10

Італієць просив серйозних капіталовкладень у команду, але вони відбулися лише після його відходу