Бондар назвав мету збірної України на матчі в Лізі націй

Захисник – про плани на євротурнір

Захисник збірної України та донецького «Шахтаря» Валерій Бондар поділився думкою про важливість майбутніх матчів національної команди в Лізі націй УЄФА.

«Кожен турнір дуже важливий для нашої збірної. Я думаю, що ці матчі дають нам змогу повернутися у вищу групу - Лігу А. З такими командами, як Чехія, Албанія, Грузія, які брали участь на Євро та мають хорошу якість, час нам показати хорошу гру та гарний результат, щоб потішити вболівальників.

Два місяці минуло після Євро-2024. Сумували за збірною всі - і ми, і вболівальники. Я думаю, що всі дуже чекають цих матчів.

Була важка дорога до Кишинева. Треба день для того, щоб відійти від дороги. А морально важко, адже країна-терорист тероризує Україну і не дає нам нормально жити і грати. Сподіваюся, що якомога раніше настане справедливий мир. І країна-агресор відповість за те, що вона робить із нашою країною», - розповів Бондар.

Нагадаємо, збірна України в групі В1 Ліги націй-2024/2025 у Празі 7 вересня прийме команду Албанії, а 10 вересня в тій самій Празі проведе виїзний поєдинок проти збірної Чехії.

Юрій Остроумов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 вересня 2024, 21:10 2

Кароліна Мухова пройшла Жасмін Паоліні, Джессіка Пегула здолала Діану Шнайдер

Коментарі