«Вже десять років немає». Кварцяний назвал проблему Динамо

Колишній тренер – про недолік київського колективу

Колишній головний тренер луцької «Волині» Віталий Кварцяний поділився думкою про гру «Динамо» на старті сезону та про шанси киян в Лізі Європи.

«Динамо мені дуже подобається, але в Лізі Європи кожна гра буде важкою, ні з однією командою легко не буде. Кияни трохи втомилися, але Шовковський імпровізує і дає можливість молодим гравцям проявляти себе. Але є моменти, які мені не подобаються, насамперед - багато гри назад і перекатування м'яча на своїй половині поля.

Також у Динамо вже десять років немає нападника! Ванат - хороший футболіст, але не центрфорвард. Влад повинен діяти з глибини. Ну не може нападник бути менший за 190 см! На цій позиції має грати габаритний футболіст, як Холанд. Норвежець - це ідеальний форвард.

Так, Динамо Холанда фінансово не потягне, але знайти нападника такого типажу можливо. Можна було всю Африку перешерстити і знайти! Якось я захотів високого форварда у Волинь, і мені привезли Лео із Бразилії - 202 см! Мені був потрібен захисник, який добре подає аути, привезли Тейку - на 40 метрів м'яч кидав!», - розповів 71-річний Кварцяний.

Раніше повідомлялося, що Андрій Ярмоленко відсвяткував капітанський ювілей у «Динамо».

Юрій Остроумов Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 вересня 2024, 21:10 2

Кароліна Мухова пройшла Жасмін Паоліні, Джессіка Пегула здолала Діану Шнайдер

Коментарі