«Рівня Першої ліги». Кварцяний розкритикував кількох гравців основи Шахтаря

Відомий український тренер незадоволений грою команди Маріно Пушича

Відомий український тренер Віталій Кварцяний назвав команду УПЛ, яка в цьому сезоні не виправдовує його очікувань:

«Звичайно, це «Шахтар». З кожним роком гра донецької команди стає все менш перспективною. Якщо брати піар, то вони топ. Але у «Шахтаря» вже перебір з піаром. Вони підписують у Бразилії нових Вілліанів, Тайсонів і Тейшейрів, але за рівнем вони навіть на десяту частину до попередніх не дотягують.

Від футболістів «Шахтаря» завищені сподівання, тому вони починають думати, що вже є зірками. Але на полі цього не відчувається. Не найкращим чином діє зараз Різник, хоча він непоганий воротар. Оборона - взагалі невпевнена. У «Шахтарі» нема у захисті і у воротах гравців міжнародного рівня.

У півзахисті лише Судаков іноді себе проявляє, всі решта… Степаненко - професіонал, «ригає» на полі за всіх, але через вік він вже здає. А без нього «Шахтар» взагалі безпорадний.

В атаці в них немає топового нападника! Траоре - це нападник рівня Першої ліги, Сікан - нестабільний. Напевно, «Шахтар» слухає агентів і бере незрозумілих гравців в атаку».

В цьому сезоні УПЛ «Шахтар» зіграв 4 повні матчі, набравши в них 6 очок. «Гірники» посідають 9-те місце в турнірній таблиці чемпіонату.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 вересня 2024, 03:59 0

У ніч на 3 вересня Свьонтек здолала Самсонову, Хаддад Майя пройшла Возняцкі

Коментарі