Валерій ІВАЩЕНКО: «Не чекав такої розв'язки зі звільненням в Оболоні»

Вже колишній тренер «пивоварів» прокоментував своє звільнення

Валерій Іващенко в розмові з кореспондентом Sport.ua повідомив, коли він довідався, що більше не є керманичем «Оболоні»:

- Сьогодні в першій половині дня в мене була зустріч з директором ФК «Оболонь» Олександром Резніченком, який після обміну думками про виступ «пивоварів» на старті чемпіонату УПЛ повідомив, що в клубі в моїх послугах більше не зацікавлені.

- Це стало для Вас несподіванкою?
- Знаєте, кажуть, що в головного тренера завжди повинна бути зібрана валіза. І все ж, я не очікував такої розв'язки, адже хіба що в поєдинку з «Поліссям» був провал, але тут були об'єктивні причини. Банально не встигли відновитися після кубкового протистояння з «Колосом», де взяли гору лише в серії післяматчевих пенальті. Хоча кадрових проблем вистачало, особливо з лінією нападу.

- Що далі, можливо, Вам запропонували продовжити працювати в структурі ФК, адже Ви віддали «Оболоні» близько 20 років, як футболіст, а потім - тренер?
- Ні, жодних пропозицій я від Резніченка не почув. Я сказав, що підпишу заяву про звільнення лише після того, як зі мною повністю розрахуються, адже у мене контракт з «Оболонню» ще на рік.

- 3 вересня футболісти «Оболоні» розпочнуть підготовку до поєдинку 6 туру УПЛ - з «Олександрією». Хто завтра Вас замінить біля керма?
- Знаю тільки, що тренування проводитиме мій помічник Олександр Антоненко.

Раніше ми повідомляли, що гендиректор «Оболоні» Олександр Резніченко заперечував чутки про звільнення Валерія Іващенка.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 02 вересня 2024, 11:25 4

Британець розповів, що треба зробити Тайсону, щоб перемогти у реванші