Найгірший матч Миколенка, активний Мудрик та провал Циганкова

Блогер Sport.ua Сергій Тищенко розповідає, як українці проявили себе у провідних чемпіонатах

На вихідних відбувся тур у провідних чемпіонатах Європи. Підбиваємо підсумки для наших співвітчизників із топ-ліг.

Зінченко вийшов на заміну в кінці гри

«Арсенал» зіграв унічию із «Брайтоном» - 1:1

«Каноніри» вийшли вперед у першому таймі, а у другій половині гри «чайки» зрівняли рахунок. Господарі майже весь другий тайм грали у меншості після вилучення Деклана Райса.

Олександр Зінченко вийшов на заміну на 80-й хвилині гри. Мікелю Артеті потрібно було освіжити гру, бо його команда грала у меншості. Український захисник допоміг у контролі м'яча. В обороні програвав позицію Жоао Педру, який мав усі шанси замкнути простріл, але Зінченка підстрахували партнери.

«Арсенал» на 4-й сходинці із 7-ма балами.

Забарний проти Миколенка

«Евертон» вдома поступився «Борнмуту» - 2:3.

«Іриски» перемагали до 86-ї хвилини 2:0, але примудрилися програти поєдинок.

Ілля Забарний провів на полі весь поєдинок. У випадку із першим пропущеним голом український захисник намагався врятувати ситуацію, заблокувати удар Майкла Кіна, але удар англійського захисника пройшов між ніг у Забарного. У випадку із другим пропущеним голом жодної вини Іллі немає.

Український центральний захисник мав дуже багато фізичної боротьби у власному штрафному майданчику. Майже всю її виграв. У плані креативу - розпочав атаку, яка завершилася переможним голом.


Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

Віталій Миколенко також провів весь поєдинок. Колишній динамівець проводив свій звичний матч за «Евертон», коли більше був сконцентрований на обороні та рідко підключався до атак. Але кінець матчу Віталій відверто провалив.

У ситуації з першим голом Миколенко проґавив Данго Уаттара на дальній стійці. Віталій дозволив опоненту замкнути фланговий простріл. Миколенко програв позицію своєму візаві.

У ситуації з другим голом Миколенко не встиг повернутися в оборону. Саме із його флангу пройшла атака, яка завершилася навісною передачею та голом.

У третьому голі колишній динамівець програв силову боротьбу в середині поля. Потім не встиг повернутися на свою позицію.

У всіх трьох м'ячах є провина Миколенка. Напевно, що це найгірший матч лівого захисника з України за час виступів в АПЛ.

«Евертон» залишається найгіршою командою АПЛ. «Іриски» посідають 20-те місце в таблиці, не набравши жодного очка. «Борнмут» піднявся на 8-ме місце із 5-ма очками.

Мудрик посилив гру

«Челсі» вдома розійшовся миром із «Крістал Пелас» - 1:1

Господарі відкрили рахунок у середині першого тайму, а гості відповіли своїм м'ячем відразу після перерви.

Михайло Мудрик вийшов на заміну та провів на полі 24 хвилини. Український вінгер посилив гру лондонців після виходу на заміну. Михайло декілька разів дуже добре відпрацював в обороні, розганяв атаки. На останніх секундах гри забрав м'яч у суперника та довгою передачею вивів Ніколаса Джексона віч-на-віч із воротарем гостей. Сенегальський нападник не зміг принести перемогу своїй команді, пробивши в голкіпера «Крістал Пелас».

У турнірній таблиці «Челсі» йде на 11-му місці, маючи в активі 4 очки.

Циганкова замінили в перерві

«Жирона» в гостях перемогла «Севілью» - 2:0.

Каталонці забили по одному голу у кожному з таймів.

Віктор Циганков вийшов у стартовому складі та був замінений у перерві матчу. Український вінгер не може записати собі в актив цей поєдинок. Циганков був пасивним протягом першого тайму. Абсолютно загубився на полі. Тільки один раз обіграв суперника. Тому закономірно не вийшов на другий тайм. Статистичні портали визнали українця одним із найгірших гравців поєдинку.

«Жирона» із 7-ма очками піднялася на 5-те місце Ла Ліги.

Довбик не забиває третій матч поспіль

«Рома» в гостях зіграла внічию з «Ювентусом» - 0:0.


Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

Туринці були ближчими до перемоги, але жодна із команд так і не змогла забити.

Артем Довбик вийшов у стартовому складі та провів на полі 81 хвилину. Український нападник залишився навіть без напівмоментів протягом гри. М'яч дуже рідко потрапляв до Артема. Довбик виглядав відрізаним від середини поля. А власна майстерність не дозволяє йому створювати самому собі моменти. У Артема був один удар, але й той заблокували захисники «Юве».

«Рома» набрала 2 очки та перебуває на 17-му місці.

Маліновський не посилив гру

«Дженоа» вдома поступився «Вероні» - 0:2.

Гості забили свої два голи на початку другого тайму.

Руслан Маліновський розпочав матч на лаві запасних. Український півзахисник вийшов на поле, коли «грифони» пропустили перший гол. Маліновський мав посилити гру, але майже відразу господарі отримали пенальті у власні ворота та другий гол.

На жаль, якось посилити гру Руслану так і не вдалося. Український півзахисник так і не пробив жодного разу по воротах суперника. Зробив хороший пас на Жуніора Мессіаса. Але креативу було замало.

«Дженоа» перебуває на 10-му місці із 4-ма очками.

Ярмолюк та Лунін в запасі

«Брентфорд» переміг вдома «Саутгемптон» - 3:1. Єгор Ярмолюк спостерігав за перемогою своєї команди із лави запасних.

«Реал» здолав «Бетіс» - 2:0. Андрій Лунін провів матч на лаві запасних.

Сергій ТИЩЕНКО

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 вересня 2024, 11:57 26

Матч не відбудеться у 2024 році

Коментарі