Кривбас знайшов дату для догравання матчу з Шахтарем. «Буде справедливо»

Гагарін запропонував дограти матч 25 вересня

Віце-президент «Кривбаса» Артем Гагарін вважає, що матч проти «Шахтаря», який у неділю не було дограно через тривалу повітряну тривогу, можна дограти у вересні.

Раніше повідомлялося, що через напружений календар гру можуть перенести на 2025 рік.

«Поки немає офіційної інформації про дату, коли ми з «Шахтарем» можемо дограти матч, який було перервано неадекватним сусідом. Але, ми впевнені, що це можна зробити в цьому році в одну з резервних дат. Найближчі з них - 18 або 25 вересня. В першу дату «Шахтар» грає з «Болоньєю» стартовий матч Ліги чемпіонів, 21 - базова дата УПЛ і «гірники» приймають «Оболонь», а 25 ми спокійно можемо дограти наш матч у Кривому Розі.

Ми розуміємо, що у «Шахтаря» в той період в середньому буде 1 матч на 4 дні, але ми весь серпень грали в такому темпі. На ту ж гру з помаранчево-чорними ми приїхали до Кривого Рогу з Севільї за день до матчу. І нічого - грали. Тим паче і до 25, і після (28 «Шахтар» грає з «Вересом») у донеччан матчі в Україні, а не за кордоном, і це спрощує логістику.

Я впевнений, що «Шахтар» теж влаштує ця дата, адже ми зіграємо максимально тими ж складами, і це буде справедливо. Та й взагалі вони потужна команда з «довгою лавкою» і їм не звикати до такого темпу», - сказав Гагарін.

Іван Зінченко Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 вересня 2024, 20:44 53

Київський клуб підтвердив, що гратиме у Гамбурзі

Коментарі