Тренер Роми назвав причини нічиєї з Юве, в якій Довбик не забив

Даніеле де Россі – про нулі з туринцями

Головний тренер римської «Роми» Даніеле де Россі дав оцінку нічиїй 0:0 у матчі 3-го туру чемпіонату Італії з «Ювентусом».

«Для нас важливо було зіграти цілісно і компактно після поразки від «Емполі». Зараз ми граємо під тиском, було важливо набрати очко.

Ми знаємо, хто ми є і ким будемо в цьому сезоні. Думаю, що ця нічия - хороша відправна точка. Це була не найкраща наша гра, ми могли б зіграти краще, коли володіли м'ячем. Але в другому таймі «Ювентус» випустив чудових гравців, і ми вистояли.

Наші перші 10 хвилин проти «Емполі» були чудові, але потім ми пропустили гол і злякалися. Це обернулося жахливим виступом.

Можливо, сьогодні сила наших суперників змусила нас бути трохи обережнішими. Нам потрібно зосередитися на власних концепціях та ідеях, ми не можемо дозволити страху взяти гору. Нам просто потрібно навчитися зберігати стійкість і віру в себе.

Щодо моїх слів про те, що ми «скоро» будемо боротися за скудетто, то все залежить від того, що мати на увазі під «скоро». Я не мав на увазі цей сезон, це більше про майбутнє.

Ми не можемо купувати по 15 гравців за одне літо, нам потрібно продовжувати розвиток, розуміючи, що є команди, які зараз явно сильніші за нас. Але я переконаний, що врешті-решт ми будемо вирішувати це завдання», - розповів де Россі.

«Рома» в турнірній таблиці Серії А після трьох турів посідає 17-те місце, маючи 2 очки.

Юрій Остроумов Джерело: Football Italia
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 вересня 2024, 15:00 0

Радник президента киян сподівається, що біло-сині до кінця претендуватимуть на трофей