ФОТО. Молодіжна збірна вирушила на збір перед матчами відбору ЧЄ-2025

Україна U-21 у вересні зіграє проти команд Сербії та Північної Ірландії

Молодіжна збірна України вирушила на підготовчий збір перед матчами відбору на Євро-2025 U-21.

Наступні поєдинки підопічні Унаї Мельгоси проведуть проти Сербії та Північної Ірландії. Матч України U-21 проти Сербії U-21 відбудеться у Ризі 6 вересня. 10 вересня синьо-жовті зіграють у місті Балліміна на стадіоні «Шоуграундс» проти Північної Ірландії U-21.

2 вересня під вечір футболісти й тренерський штаб молодіжної збірної України зберуться в столиці Латвії, де розпочнуть підготовку до чергових поєдинків кваліфікації Євро-2025 U-21.

Основна група із 18 гравців потягом дісталася Варшави, звідки вилетіла до Риги. Туди ж різними рейсами під кінець дня мають прибути ще чотири виконавці: Кіріл Фесюн - із Кишинева, Єгор Ярмолюк - із Лондона, Іван Варфоломєєв - із Праги, Арсеній Батагов - зі Стамбула. Під питанням участь у зборі представника польської «Лехії» Максим Хланя. Серйозність його ушкодження прояснить МРТ.

Динамівець Костянтин Вівчаренко, який перебував у списку Унаї Мельгоси, захворів і команді не допоможе. Замість нього чекають на приїзд представника «Руху» Ярослава Карабіна.

3 вересня молодіжна збірна України розпочне процес підготовки до ігор, що включатиме як щоденні тренувальні сесії, так і теоретичні заняття.

ФОТО. Молодежная сборная отправилась на сбор перед матчами отбора ЧЕ-2025

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 вересня 2024, 13:36 7

Валентин Рубчинський міг на правах оренди перейти у львівський клуб