Кравець пояснив, чому Динамо відмовилось від трансферу іноземної зірки УПЛ

Вінгер «Полісся» Бені Макуана має проблеми з м'язами

Радник президента київського «Динамо» Артем Кравець пояснив, чому клуб не може запрошувати легіонерів, як це роблять, наприклад, «Кривбас» та «Полісся»:

«Я можу дуже легко опонувати. При всій повазі до «Полісся», «Кривбаса» і до всіх інших команд, але є різниця, коли треба запросити гравця рівня «Динамо» Київ в «Динамо» Київ. І є футболісти, яких запрошують умовно в «Полісся» чи «Кривбас». Я вважаю, що жоден з них на даному етапі не підсилить «Динамо». Це моя особиста думка.

Візьмемо конкретно Макуана з «Полісся». Ми його так само аналізували, і в нього є історія, яка зараз трапилася в нього в клубі - це проблеми м'язів. Він постійно отримує дуже багато пошкоджень і вилітає на великі періоди часу. Я так само впевнений, що на даному етапі він не буде відповідати вимогам, щоб його запрошувати в «Динамо». Це моя особиста думка. Наш аналітичний та скаутський відділ зі мною так само погодився.

Якщо говорити про легіонерів, то ми намагаємося запросити людей, які не просто будуть відповідати рівню «Динамо», а будуть готові підсилити команду тут і зараз. А запрошувати абикого, щоб він просто приїхав, я однозначно проти».

Раніше Артем Кравець розповів про трансфер Олександра Піхальонка.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 вересня 2024, 11:57 18

Матч не відбудеться у 2024 році

Коментарі