«Не хочу нас виправдовувати». Дубінчак назвав причину невпевненої гри з ЛНЗ

Захисник «Динамо» прокоментував перемогу над черкащанами

Захисник київського «Динамо» Владислав Дубінчак прокоментував перемогу над черкаським ЛНЗ (1:0) у матчі 5-го туру Української Прем'єр-ліги.

- Гадаю, далося взнаки те, що ми були в тривалому турне, 55 днів не були вдома. Після повернення у нас навіть не було трохи часу на адаптацію, аби перелаштуватися, адже життя в готелях і життя вдома з рідними це зовсім інші речі. Можливо, ми були певною мірою втомлені, емоційно вижаті. Я не хочу нас виправдовувати, всі в такій ситуації. Але, можливо, це вплинуло на таку нашу не дуже впевнену гру.

- Було багато флангових атак, які суперник зустрічав жорстко. У цьому компоненті вони не перегнули?

- Це український футбол, усі до цього звикли. Тут нічого такого немає. Більше вплинула втома. Я можу про себе сказати, що я був дуже втомлений, не схожий сам на себе. Зазвичай я багато рухаюсь, багато відкриваюсь вперед, але сьогодні цього було мало.

- Валентин Рубчинський дебютував за «Динамо». Як йому вдалося вписатись у колектив?

- Вітаю його з дебютом! Дуже хороший хлопець, скромний. Всі у команді йому будуть допомагати. Я дуже радий за нього.

- Які плани на міжнародну паузу?

- Сподіваюся, нам дадуть кілька вихідних. Хочу провести більше часу з сім'єю - сином, дружиною, адже майже два місяці не був удома. Треба трохи відпочити, а після вихідних будемо налаштовуватись на наступні ігри.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 вересня 2024, 04:33 0

Соболенко обіграла Мертенс