Стало відомо, хто може замінити Іващенка на тренерському містку Оболоні

Все має визначитись у понеділок

Як вже повідомлялось, найближчими днями може відбутися зміна на посаді головного тренера київської «Оболоні». Невдалі виступи столичної команди у минулому сезоні та регулярні втрати очок у нинішньому змушують керівництво клубу шукати шляхи виходу із ситуації.

За інформацією Sport.ua із джерел, одним із кандидатів у випадку відставки нинішнього керманича Валерія Іващенка може стати відомий український тренер Сергій Ковалець. 55-річний фахівець добре знайомий президенту ФК «Оболонь» Олександру Слободяну, адже неодноразово працював у цьому клубі - спочатку як гравець, а потім як тренер.

У сезоні-2002/03 та у першому колі сезону-2003/04 Ковалець допомагав новачку еліти «Оболоні» на футбольному полі, а після того, як ступив на тренерську стезю, повернувся в команду вже у ролі головного тренера. Було це у період зимового антракту у сезоні-2009/10. Відтоді Сергій Ковалець пропрацював в «Оболоні» майже два роки, а коли столичний клуб мав нову потребу у зміні наставника (це було перед сезоном-2018/19, коли «пивовари» грали у Першій лізі), знову було запрошено цього ж фахівця.

У першій тренерській каденції Ковальця в «Оболоні» його команді вдалося стати грозою грандів. Впродовж сезону-2010/11 «пивовари» двічі обіграли чемпіона, донецький «Шахтар», зіграли внічию і здобули перемогу в іграх з київським «Динамо». Один із гравців тодішнього складу «Оболоні» Ігор Пластун потрапив до списку членів національної збірної України.

Раніше головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко прокоментував чутки про можливу відставку.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 вересня 2024, 13:17 10

Юлія включила тотальний ігнор, але дівчинка не переставала виконувати свою роботу

Теніс | 01 вересня 2024, 08:48 1
Коментарі