Ювентус – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 1 вересня о 21:45 за Києвом

1 вересня на «Альянц Стедіум» пройде матч 3-го туру Серії А, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Ромою». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ювентус

Команда нещодавно домінувала в італійському футболі - але це все змінилося різким спадом. І навіть минулого сезону не так, щоб відвоювали позиції. Хоча при цьому вдалося взяти титул, у вигляді кубка Італії, та й у Серії А, за всіх проблем у другому колі, більше очок набрали лише Мілан з Інтером. Безумовно, Алегрі своїми виступами спалив усі мости і не міг залишатися в Турині. Влітку тут дуже багато змінилося: прийшов на тренерську посаду Тіаго Мотта, без жалю і без урахування до старих заслуг змінювали склад. Втім, італійський бразилець почав зі Старою Синьйорою з упевненої перемоги, 3:0 - але над новачком, Комо. Далі була досвідченіша Верона, але з нею змогли повторити цей рахунок - з дублем Влаховича та голом іншого молодого таланту, Савони.

Рома

Клуб все ніяк не може повернутися до Ліги чемпіонів. З цим не впорався такий культовий наставник (нехай і репутацією, що вже до цього похитнулася), як Жозе Моурінью. Тепер керівництво хитнуло в інший бік, і в столиці зробили ставку на місцеву легенду, Де Россі, який справді непогано (але аж ніяк не блискуче!) закінчував сезон 2023/2024. Як посилення складу придбали низку сильних і не дешевих новачків, у тому числі Соулі та Довбик. І з такою групою атаки розпочали лише з нульової нічиєї на полі Кальярі. Потім був прийом на своєму полі скромного Емполі обернулося все й зовсім провалом, адже на гол із пенальті та передачу Коломбо відповіли лише м'ячем Шомуродова, забитим на 80-й хвилині.

Статистика особистих зустрічей

У чотирьох останніх очних поєдинках у сторін по одній перемозі за пари нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори очікувано не вірять у добрий результат поєдинку для гостей зі столиці. Може, нового розгрому у виконанні Старої Сіньйори не буде, але вона зможе взяти чергову перемогу в футбольному сезоні (коефіцієнт - 1,76).

Прогноз Sport.ua
Ювентус
1 вересня 2024 -
21:45
Рома
Перемога Ювентуса 1.76 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 серпня 2024, 08:23 35

Кривбас, Полісся та збанкрутілий Дніпро-1 не принесли в скарбничку жодного очка