Збірна України U-20 зазнала другої поразки на чемпіонаті Європи

У трьох партіях українські волейболісти програли господарям майданчика команді Сербії

Після дня відпочинку у сербському місті Врнячка Баня продовжились матчі групи 1 чемпіонату Європи з волейболу серед юнаків вікової категорії до 20 років. Збірна України, яка до цього у трьох матчах набрала 6 очок, зустрічалася з однолітками із Сербії.

У всіх трьох партіях більшість ігрового часу попереду були господарі майданчика. Іноді з невеликою перевагою, можна сказати, з мінімальною, а іноді розрив у рахунку становив чотири очки та більше. І кінцівки вони проводили краще за наших хлопців. В підсумку Сербія в кожному з трьох сетів досягла успіху і виграла матч 3:0.

Найрезультативнішим у українців був Максим Тонконог, який набрав 16 очок.

Загалом склад збірної України у цьому поєдинку був таким: Руслан Черватюк (набрав 7 очок), Денис Дегтяр (1), Євген Бойко (7), Андрій Челеняк (6), Максим Тонконог (16), Едуард Штерик (3), Микола Джуль (ліберо) - стартовий. На заміну виходили Ярослав Горобець (3), Максим Свиридов (0), Олександр Бойко (0).

Чемпіонат Європи з волейболу. Юнаки. U-20
Врнячка Баня (Сербія). 31 серпня
Група 1
Україна - Сербія

0:3 (20:25, 23:25, 19:25)

У збірної України залишилося 6 очок, але вже після 4 матчів, і вона помітно ускладнила завдання виходу до півфіналу з одного з двох перших місць у групі. Францію тепер наздогнати буде складно, а от із Сербією, Туреччиною та Польщею ще можна буде поборотися заочно, бо з усіма цими суперниками наші хлопці вже зіграли.

У неділю 1 вересня українці зустрінуться із збірною Фінляндії.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 серпня 2024, 16:04 42

Віктор Коваленко залишив «Аталанту»

Коментарі