Олексій СИЧ: «Сумував без футболу, тому радий повернутися на поле»

Захисник «Руху» розповів про своє відновлення після хвороби

Захисник «Руху» Олексій Сич розповів про своє відновлення після хвороби та поділився думками про наступний матч жовто-чорних проти Інгульця:

«У нас чудовий настрій - після перемог команда завжди відчуває піднесення. Зараз з позитивними емоціями готуємось до гри з «Інгульцем».

Без футболу було нудно. Десять днів я був на карантині, сидів удома, тому сумував за грою і радий повернутись на поле. Вітрянка - це неприємна хвороба. Досить важко було лікуватись, адже певний час була висока температура, під 40, втратив 6 кілограмів ваги за тиждень. Для мене це був шок. Тому треба набирати форму - відновити фізичні кондиції та м'язову масу. Перш за все, слід набрати вагу, бо відчуваю, що зараз на полі не так легко все вдається, як це було до хвороби.

«Інгулець» - бойова команда. В попередньому турі вони відібрали очки у «Кривбасу», який зайняв третє місце в минулому сезоні та виступає у єврокубках, й «Інгулець» дуже добре проти них зіграв. Загалом зараз потрібно налаштовуватись на кожного суперника в УПЛ, бо всі команди дуже сильні. Треба викладатись на максимум і заробляти очки в кожній грі.

Підтримка вболівальників дуже важлива, тож хочеться, щоб наші фанати підтримали «Рух» у грі з «Інгульцем». Глядачі на трибунах дуже мотивують футболістів і гравці відчувають друге дихання, граючи в таких умовах. Ми відчуваємо підтримку 12-го гравця, тому запрошую всіх 30 серпня на «Арену-Львів» - приходьте та вболівайте за «Рух».

Микола Степанов Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 08:03 1

Матч 3-го туру Ліги націй пройде 11 жовтня о 21:45 за Києвом