Легенда чоловічого тенісу зробив заяву щодо майбутнього Надаля

Джон Макінрой – про перспективи іспанця

Колишня перша ракетка світу американець Джон Макінрой, на рахунку якого 7 титулів турнірів серії Grand Slam, поділився думкою щодо майбутнього іспанського тенісиста Рафаеля Надаля.

«Є відчуття, що він збирається зупинитися, можливо, на Кубку Лейвера. З іншого боку, Роджер [Федерер] зробив це на Кубку Лейвера кілька років тому, тож, можливо, він хоче зробити це свого часу. Здається, що в нього все ще є бажання грати. Здається, що він намагається підтягнути тіло до того рівня, коли він відчує, що може тримати рівень. Можливо, подивимося, на що він здатний на початку наступного року? Я не знаю, і це всього лише припущення, але Кубок Лейвера може стати кінцем для іспанця.

Він дійсно любить грати, більше, ніж будь-хто інший, кого я коли-небудь бачив, але ми спостерігали за Енді Марреєм протягом останніх шести років, коли він намагався повернутися на цей рівень, і це дуже важко, коли твоє тіло тебе підводить. Важко йти, коли ти все ще хочеш грати. Я буду трохи здивований, якщо він продовжить грати», - заявив 65-річний Макінрой.

Юрій Остроумов Джерело: Tennis World USA
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 серпня 2024, 22:59 38

Марта поступилася Еммі у трьох сетах у матчі 1/16 фіналу