Джокович розповів про причини сенсаційної поразки на US Open

Серб – про фіаско у зустрічі з Алєксєєм Попиріним

Другий номер світового рейтингу Новак Джокович завершив виступи на Відкритому чемпіонаті США 2024, програвши в третьому раунді Алєксєю Попиріну (№28 АТР) з Австралії.

«Що змінилося після перемоги на Олімпіаді? Не знаю. Можливо, справа в тому, що просто інше покриття. Очевидно, це вплинуло. Я витратив багато енергії, завоювавши золото. Я приїхав до Нью-Йорка, не почуваючись свіжим ні морально, ні фізично. Оскільки це US Open, я вирішив спробувати. У мене не було фізичних проблем. Я просто почувався вичавленим. Це було видно з того, як я грав із самого початку. З першого матчу я взагалі не знайшов себе на цьому корті. Це все, що я можу сказати. Життя триває. Я постараюся перебудуватися і подивитися, що буде далі.

Попирін? Вітаю його і його команду. Він грав краще і заслужив на перемогу. Чесно кажучи, з огляду на те, як я почувався і як грав із самого початку турніру, третє коло - це успіх. Я показав найгірший теніс, у який коли-небудь грав. Подача, безумовно, найгірша з усіх. На такому покритті без подачі не перемогти. Хлопців, які в такій формі, як Олексій, точно не перемогти. Для мене це був просто жахливий матч», - розповів Джокович.

Раніше Карлос Алькарас назвав проблему, яка призвела його до сенсаційного фіаско на US Open.

Юрій Остроумов Джерело: US Open
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 серпня 2024, 11:01 3

1 вересня о 15:30 відбудеться матч 5-го туру УПЛ