СУДАКОВ: «Нещодавно я казав, що хочу зіграти з Боруссією та Арсеналом»

Хавбек «Шахтаря» розповів про новий формат та суперників у Лізі чемпіонів

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков розповів про новий формат та про суперників у Лізі чемпіонів.

- Георгію, чи задоволений жеребкуванням?

- У принципі, усі команди цікаві. У Лізі чемпіонів слабких команд не існує. Я мріяв зіграти на стадіонах «Боруссії» та «Арсенала», і тепер дві мої мрії здійсняться. Загалом задоволений жеребкуванням.

- Кажучи про суперників, ти згадав «Арсенал», де грає Олександр Зінченко. Під час жеребкування друкував йому повідомлення чи залишив це на пізніше?

- Якщо чесно, я б ще хотів зіграти з «Бенфікою», де виступає Анатолій Трубін. Повідомлення ще не надрукував, але, думаю, у збірній це обговоримо.

- Як тобі новий формат Ліги чемпіонів, чи вдалося розібратися з ним?

- Трохи був шокованим, до останнього не розумів, що відбувається, але вже розібрався.

- Раніше командам доводилося довго чекати на визначення суперників у своїх групах, але тепер, завдяки комп'ютерній системі жеребкування, це відбувається майже миттєво. Як вважаєш, чи легше дізнаватися про всіх суперників одразу?

- Набагато легше.

- З яким із суперників найбільше хочеться зіграти?

- Справді, буде цікаво зіграти з усіма командами, адже з жодною з них ще не грав.

- Деякі матчі проходитимуть у січні. Як готуватиметеся до них, якщо в такому випадку команді доведеться виходити з відпустки раніше?

- Якщо чесно, ще не знаю повноцінний графік. Звичайно, будемо готуватися, але це не залежить від мене, а від розкладу команди, під який я вже підлаштовуюсь.

- Перед жеребкуванням, ймовірно, разом з одноклубниками ви робили прогнози щодо потенційних суперників. Чи отримали того, про кого згадували?

- Нещодавно записували відео, де я сказав, що хотів би зіграти з «Боруссією» та «Арсеналом». Про інших суперників не згадував.

Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 серпня 2024, 14:41 264

30 серпня в Монако відбулося жеребкування осіннього етапу ЛЄ