Атлетік – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 31 серпня о 20:00 за Києвом

31 серпня на «Сан-Мамес» пройде матч 4-го туру Прімери Іспанії, в якому «Атлетік» зустрінеться з «Атлетіко». Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Атлетік

Команда минулого сезону стояла перед складним, але приємним вибором. Вона могла зосередити навесні основні зусилля на боротьбі за місце в квартеті найкращих прикладів - по ходу розіграшу виходило займати заповітне 4-е місце. Але Ернесто Вальверде змістив акценти у бік Копи дель Рей. І його ставка зіграла: вийшло виграти кубок, якраз до 40-річного ювілею попереднього такого ж успіху. Щоправда, за боротьбою та святкуваннями вже були не до того, щоби ще й за Лігу чемпіонів битися. Тим не менш, влітку вдалося зберегти обойму, і навіть Ніко Вільямса. Але стартували баски у новій темпораді не найкращим чином, обмежившись нічиєю 1:1 з Хетафе вдома. Потім з Барселоною, відкривши рахунок, поступилися, пропустивши двічі останні півгодини. І лише Валенсію обіграли - там гол Прадоса у роздягальню залишився єдиним.

Атлетіко

Клуб отримав вигоду якраз від успішного кубкового походу суперника з Більбао - а то цілком реальним був фініш не тільки під Жироною, що вистрілила, а й нижче старого суперника з Країни Басків. Дієго Сімеоне, схоже, сприйняв це як сигнал про необхідність перебудови команди. У результаті влітку на вихід вирушили Савич, Ермосо, Сауль, Мората, і нарешті позбулися Жоау Фелікса. Португальця відправили до Челсі, отримавши замість Галлахера, крім того, підписали Ле Нормана, Серлота і Хуліана Альвареса. Вже після початку чемпіонату підписали і Лангле. Щоправда, матраци все одно почали тільки з нічиєї проти Вільярреала. А, розгромивши потім Жирону, вдома обмежилися 0:0 із новачком дивізіону - Еспаньолом.

Статистика особистих зустрічей

Баски виграли у столичного клубу і в чемпіонаті, і двічі у кубкових півфіналах. І лише у квітні будинку Чоло-Тім вдома взяли реванш із рахунком 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси рівними і чекають наполегливої, але не результативної гри. Але, здається, битимуться саме за перемогу - ставимо на обидві заб'ють (коефіцієнт - 1,82).

Прогноз Sport.ua
Атлетік Більбао
31 серпня 2024 -
20:00
Атлетіко Мадрид
Обидві команди заб'ють 1.82 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 серпня 2024, 08:08 0

«Зелено-біле» дербі у Львові