КАРДАШ: Переконаний, Шовковський при підготовці до ЛЄ врахує кожну дрібницю

Колишній півзахисник Динамо – про суперників команди у Лізі Європи 2024/25

Після сьогоднішнього жеребкування визначилися суперники футболістів київського «Динамо» в основній частині Ліги Європи. Всього ж за почесний приз боротьбу продовжує 36 команд.

Колишній гравець збірної України та «Динамо» Василь Кардаш ексклюзивно для Sport.ua зробив прогноз на виступ київського клубу в другому за силою європейському турнірі:

«Зараз дуже багато залежатиме, як команди будуть готові функціонально. Адже тим же динамівцям треба буде виступати на кількох «фронтах» на клубному рівні додайте сюди ще матчі в складі збірної України. Слід врахувати й те, що певні труднощі з відновленням можуть виникнути через логістичні проблеми.

Ось чому перевагу матимуть учасники з довгою лавою запасних, адже з максимальною викладкою треба буде діяти не тільки в єврокубках, а й на внутрішній арені. Тому, мабуть, доречно було під час літнього трансферного «вікна» підсилитися ще 1-2 новачками, передусім, зміцнити атаку.

Все ж, переконаний, що керманич киян Олександр Шовковський при підготовці врахує кожну дрібницю й до вирішальних поєдинків динамівці підійдуть у всеозброєнні. На мій погляд, в групі, куди потрапили динамівці, прохідних матчів не буде. Є представники топ-чемпіонатів, решта - з чималим міжнародним досвідом. Проте той рівень підготовки, який кияни демонструють останнім часом, дає підстави сподіватися, що вони проб'ються до наступного раунду», - сказав Кардаш.

Раніше головний тренер збірної України Сергій Ребров висловився щодо результатів жеребкування Ліги Європи для «Динамо».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 серпня 2024, 19:19 11

Найбільші шанси на титул у Манчестер Сіті, на другому місці – Реал Мадрид

Коментарі