МИКИТИН: «Бетісу вистачило для розгрому Кривбаса одного спалаху»

Колишній захисник збірної України прокоментував виліт українського клубу з єврокубків

В повторному поєдинку раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій з футболу «Кривбас» був розтрощений в Севільї «Бетісом» - 0:3 й припинив виступи на міжнародній арені.

Колишній гравець національної збірної України Володимир Микитин оцінив останній матч підопічних Юрія Вернидуба:

- На жаль, гримнути на прощання дверима криворіжцям не вдалося. Хоча гості виступали в бойовому складі, тоді, як севільці дали відпочити своїм лідерам перед недільним поєдинком Ла Ліги з грандом - «Реалом». Проте навіть це не допомогло «Кривбасу» дати бій іспанському клубу, якому вистачило спалаху активності наприкінці першого тайму, аби довести справу до розгрому. Ба більше, через колективні помилки в обороні гості в ці хвилині могли пропустити ще двічі.

Криворіжцям не відмовиш в старанності, але в ключові моменти їм завжди чогось бракувало: останнього пасу, влучного «пострілу», підстраховки в тилу. Одне слово: майстерності.

Звісно, тепер важливо, щоб після цієї серії невдач в єврокубках футболісти «Кривбаса» не опинилися в психологічній «ямі». Адже вже 1 вересня їм грати в чемпіонаті УПЛ - з «Шахтарем». До того ж, необхідно врахувати, що дорога з Севільї до Кривого Рогу далека й часу на відновлення буде дуже мало, - сказав Микитин.

Раніше ми повідомляли, що клуби «Дніпро-1», «Полісся» Житомир і «Кривбас» Кривий Ріг завершили свої виступи в єврокубках, не набравши жодного очка в сезоні-2024/25.

Максим Коваленко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 серпня 2024, 12:12 9

У цифровій етерній мережі Т2 раніше не було такого контенту