В останні дні серпня у Чорноморці чекають на поповнення

Остаточний список новачків «Чорноморця» ще не сформовано

20 вакансій, які утворилися в одеського «Чорноморця» після того, як команду влітку залишила саме така кількість футболістів, у клубі не опустили руки. Головний тренер Олександр Бабич віднайшов можливості запросити до Одеси майже два десятки гравців, двоє з яких раніше грали у складі «моряків», а решта стали новачками.

Як стало відомо Sport.ua, очікується, що у два останніх дні серпня до «Чорноморця» приєднається як мінімум один новачок, ім'я якого поки не розголошується.

Тим часом на клубній базі у Совіньйоні у четвер, 29 серпня, з'явився вже восьмий за ліком футболіст, орендований у донецького «Шахтаря», - 20-річний грузинський захисник Лука Лацабідзе, який у весняній частині сезону-2023/2024 був основним виконавцем «Шахтаря» U-19.

Якщо в осінній частині сезону-2021/2022 одеський «Чорноморець» у футбольних колах називали своєрідним фарм-клубом київського «Динамо» (тоді у складі «моряків» на орендних правах грало півтора десятка динамівців), то тепер - «Шахтаря».

Після того, як напередодні старту нинішнього чемпіонату одесити заявили трьох футболістів, взятих у гірників в оренду, - Артура Рудька, Романа Савченко і Данила Удода, за останній тиждень до них в офіційній заявці мало не щодня один за одним приєднувалися ще четверо - Євген Янович, Михайло Хромей, Іван Петряк і Кирило Сігеєв.

Раніше повідомлялося, що transfermarkt відправив гравця «Шахтаря» в російський клуб.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 серпня 2024, 06:23 51

36 клубів візьмуть участь в осінній стадії другого єврокубкового турніру

Коментарі