Ноєр оцінив жеребкування ЛЧ і майбутню зустріч з Шахтарем

Мануель – про суперників по чемпіонському євротурніру

Голкіпер «Баварії» Мануель Ноєр висловився про суперників мюнхенців по основному турніру Ліги чемпіонів.

На мюнхенців чекають 8 матчів із «ПСЖ» (удома), «Барселоною» (на виїзді), «Бенфікою» (удома); «Шахтарем» (на виїзді), «Динамо» Загреб (удома), «Феєнордом» (на виїзді), «Слованом» (удома) і «Астон Віллою» (на виїзді).

«Це будуть дуже захопливі матчі проти дуже хороших суперників. Але ми починаємо новий сезон у лізі, впевнені в тому, що автоматично пройдемо кваліфікацію. Ми хочемо показати, як виступаємо проти інших команд і як можемо перемагати, особливо в іграх проти команд із першого кошика.

«Барселона» і «ПСЖ» добре почали сезон. Ми знову побачимо Хансі Фліка і його тренерський штаб, з нетерпінням чекаємо цього, особливо на виїзді в Барселоні. «Шахтар» - це команда, яка багато років бере участь у Лізі чемпіонів. Гра пройде в Гельзенкірхені, через що стане для мене дуже особливою.

«Бенфіка» - дуже сильна команда, яка останніми роками неодноразово показувала, що здатна виходити в плей-оф. У нас також уже є досвід гри із загребським «Динамо». «Слован», безумовно, отримає імпульс від проходження кваліфікації.

Що стосується «Астон Вілли», то наші англійські хлопці будуть особливо раді можливості зіграти в Англії», - заявив Ноєр.

Раніше повідомлялося, що Мануель Ноєр завершив кар'єру в збірній Німеччини.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Баварія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 29 серпня 2024, 18:25 22

Суперник закинув 7 шайб

Коментарі