ВЕРНИДУБ: «Пропустили гол і трохи розсипалися. Це велика школа»

Наставник «Кривбасу» прокоментував матч із «Бетісом» у Лізі конференцій

Головний тренер криворізького «Кривбаса» Юрій Вернидуб після другого матчу плей-офф Ліги конференцій 2024/25 проти іспанського «Бетіса» (0:3) прокоментував гру на прес-конференції:

- Вітаю «Бетіс» з перемогою та виходом до групового етапу Ліги конференцій. Дуже потужна та непогана команда, має у складі чимало швидких футболістів. Хоча, якщо взяти гру в цілому, то ми нічим не поступались супернику в перші 40 хвилин. Пропустили перший гол, після чого трішки розсипались.

Потім пропустили другий і третій мʼячі за декілька хвилин. Для нас це був удар. Поспілкувались з командою в роздягальні, зробили деякі заміни. Другий тайм зіграли 0:0, перший - програли 0:3. Тому багато коментувати не хочеться.

- «Кривбас» здобув досвід у цих матчах проти «Бетісу»?

- Для наших хлопців - це велика школа. Вони побачили, до якого рівня їм треба прагнути. Це класний футбол. Приємна атмосфера: заповнений стадіон, багато вболівальників, які палко підтримують команду, співають пісні. Це неймовірно. Також хочу подякувати за банер, який повісили на стадіоні, український прапор, від жителів Севільї в підтримку України.

Я дуже вам вдячний за підтримку від себе, від команди, від всіх українців. Іспанія підтримує Україну протягом цих трьох важких років. Це дуже приємно. Хочу сказати, що у «Бетісі» також грав українець - Роман Зозуля. Непоганий форвард, який тут провів багато часу. Також у вас кваліфікований тренер, Мануель Пеллегріні. Бажаю йому також всього найкращого.

На жаль, тільки дві команди будуть в цьому році представляти Україну на груповому етапі єврокубків. Це «Шахтар» і «Динамо». Хочу побажати їм вдалого виступу в Європі. Будемо за них вболівати всією Україною.

ВІДЕО. Прес-конференція Юрія Вернидуба після гри Кривбаса проти Бетіса

Микола Степанов Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 серпня 2024, 08:19 4

Відомий промоутер був незадоволений Даніелем

Коментарі