Інтер – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 30 серпня о 21:45 за Києвом

30 серпня на «Джузеппе Меацца» пройде матч 3-го туру Серії А, в якому «Інтер» зустрінеться з «Аталантою». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Інтер

Команда провела чудовий минулий сезон. Ні, за бажанням можна причепитися - і до виступів у Лізі чемпіонів, і до раннього вильоту з кубка. Але максимально впевнене та солідне завоювання скудетто перекреслює, з лишком, все інше. Адже Сімоне Індзагі трохи раніше був неодноразово близький до відставки - а в результаті став у Мілані культовим наставником. Але тепер на нього чекає не менш складне завдання: утриматися на вершині Кальчо. При цьому новачків з'явилося небагато, хай і доволі цікаві - Петро Зелінськи та Мехді Таремі. Але при цьому гроші виклали, до того ж чималі, за Жозепа Мартінеса. Не зовсім зрозуміло, навіщо платити 13,5 мільйонів Дженоа за іспанського голкіпера, при тому, що до Зоммера не було питань. За іронією, до речі, саме з грифонами розпочинали сезон, і закінчили лише 2:2. Але з Лечче вже не було осічок, виграли гросмейстерськи, 2:0.

Аталанта

Клуб наполегливо довіряв Гасперіні. Хоча після відмінного відрізку, коли Джан П'єро вивів нещодавнього середняка до групи лідерів, був явний спад. І з нього вийшли далеко не одразу. Але все одно тренер залишився на своїй посаді - і в 2023/2024 він досяг з Бергамаскі головного трофею в історії. Італійці виграли Лігу Європи, причому у фіналі розгромили непереможний у тому футбольному році Байєр. Заодно Богиня піднялася до Кальчо на четверте місце. І лише у кубку Італії було програно вирішальний матч Ювентусу - до речі, не вперше. У новому циклі в обоймі не буде проданого Міранчука та, чималий відрізок, травмованого Скамаккі. Але при цьому викупили контракт Де Кетеларе, підписали Годфрі та Сулеману, орендували Дзаньоло та Самарджича, терміново зміцнили атаку за рахунок Ретегі. А вже наприкінці серпня купили за чималі 22 млн захисника Белланову. Ще до цієї угоди поступилися 0:2 у Суперкубку УЄФА мадридському Реалу, але потім зняли злість на Леччі, розгромивши того на виїзді 4:0. Але стабільності не вистачає: відкривши рахунок із Торіно (знов відзначився Ретегі), зрештою безвільно поступилися 1:2.

Статистика особистих зустрічей

Усі п'ять останніх матчів були виграні чорно-синіми. А не програють вони з 2018 року.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у Гасперіні та його хлопців. Сильніший клуб грає вдома, і має тут вигравати (коефіцієнт - 1,65).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 серпня 2024, 07:32 10

Український воротар припуститися помилки на тренуванні