Морейренсе – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії

Поєдинок відбудеться 30 серпня о 22:15 за Києвом

30 серпня на «Комендадор Жоакім де Алмейда Фрейташ» пройде матч 4-го туру Прімейри Португалії, в якому «Морейренсе» зустрінеться з «Бенфікою». Поєдинок розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Морейренсе

Команда у 2017-му році взяла свій єдиний серйозний трофей у вигляді Кубка Ліги. Але потім зелено-білі втрачали місце в Прімейрі, щоправда, вдалося досить швидко повернутися. І навіть вдалося забратися на шосте місце у підсумковій турнірній таблиці минулої першості. У новому циклі підопічні Сесара Пейшото, зміцнившись низкою цікавих підписань, змогли успішно стартувати. Спочатку на виїзді було обіграно 2:1 Фаренсе на його полі, а потім, пропустивши вже на 3-й хвилині, впоралися з Арокою, оформивши підсумкові 3:1. У минулому турі, граючи на виїзді проти сильного та амбітного суперника, Браги, програли - Асуе забив уже у третьому матчі поспіль, але архієпископи відповіли тричі.

Бенфіка

Клуб минулого сезону зробив помітний крок назад у порівнянні з першим роком Рогера Шмідта в Португалії: втратили титул у Прімейрі, не вийшли з групи у Лізі чемпіонів. Влітку з Лісабона пішло кілька зірок: Жоау Невеша забрав ПСЖ, Давіда Нереса - у Наполі. Причому обидва йшли у серпні, вже фактично тоді, коли розпочинався новий сезон. Та й Ренату Саншеша забрали тоді - це Бесте придбали з Хайденхайма заздалегідь, ще в першій половині літа. Червоно-білі новий сезон розпочали відразу ж із осічки, причому дуже болючої: раптом поступилися 0:2 на полі скромного Фамалікана. Потім, звичайно, зганяли злість будинку на Каса Пії, вдома розгромивши її 3:0. З Ештрелою було складніше, але зрештою гол Кекчю так і залишився єдиним і, отже, переможним.

Статистика особистих зустрічей

У 2022-2023 зелено-білі примудрялися тричі поспіль звести поєдинки з орлами до нічиїх. І лише у квітні програли гранду, причому розгромно, 0:3.

Прогноз

Букмекерські контори очікувано більше вірять у гостей. Осічок їм влітку точно більше не потрібно - ставимо на перемогу орлів з форою -1 гол (коефіцієнт - 1,74).

Прогноз Sport.ua
Морейренсе
30 серпня 2024 -
22:15
Бенфіка
Фора Бенфіки (-1) 1.74 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 серпня 2024, 03:57 1

Наставник «Кривбасу» прокоментував матч із «Бетісом» у Лізі конференцій