Аякс – Ягеллонія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги Європи

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 29 серпня о 21:00

29 серпня на Йохан Кройфф Арені в Амстердамі пройде матч-відповідь фіналу кваліфікації Ліги Європи, в якому Аякс зустрінеться з Ягеллонією. Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Аякс

Команда Аякс минулого сезону закінчила лише на 5-й позиції в Ередивізі. Втім, під час розіграшу було оновлено чимало антирекордів, і гранд із Амстердама навіть перебував у зону вильоту. Червоно-білі мають зараз якомога помітніше додати. І це доручили молодому фахівцю Франческо Фаріолі.

За нього вже були осічки на внутрішній арені, але в Лізі Європи стартували впевнено, з перемог - двічі з Войводіною та в Афінах. Але після 1:0 у Греції нідерландська команда поступилася з таким же рахунком Панатінаїкосу вдома (0:1). І лише інфарктна серія пенальті із рекордною тривалістю дозволила вибити суперника. Програвши потім ще й НАК на внутрішній арені, у Білостоку гранд відвів душу. Аякс виграв у Ягеллонії 4:1, знищивши інтригу. Героєм став Чуба Акпом, який на 69-й хвилині оформив хет-трик.

Ягеллонія

Клуб Ягеллонія минулого сезону вперше за свою більш ніж сторічну історію став чемпіоном Польщі. До цього були лише окремі, досить скромні успіхи, причому здебільшого у кубку - і все це за останні роки. Влітку Ягеллонія дебютувала у Лізі чемпіонів та зробила це успішно. Перший суперник - литовський Паневежис - був обіграний максимально впевнено: 4:0 у Литві, 3:1 удома.

Але потім Ягеллонія грала проти більш досвідченого і амбітного суперника - Буде-Глімт. І нічого не зуміла протиставити норвежцям, програвши їм і вдома (0:1) та в гостях (1:4). Поступившись потім ще й Краковії в Екстракласі, Ягеллонія навряд чи сподівалася на успіх у поєдинку з Аяксом. Польська команда поступилася вдома Аяксу розгромно (1:4) і тепер їде до Амстердама більше з туристичними цілями.

Статистика особистих зустрічей

До минулого четверга клуби не грали між собою. Перший матч у Лізі конференцій закінчився перемогою Аякса 4:1.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET не чекає від поляків сюрпризів. Вони явно слабші, тому Аякс має виграти і своєму полі з форою -2.0 голів (коефіцієнт - 1.82).

Прогноз Sport.ua
Аякс
29 серпня 2024 -
21:00
Ягеллонія
Перемога Аякса з форою -2.0 1.82 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 серпня 2024, 13:55 52

Від України у найпрестижнішому клубному турнірі континенту участь візьме лише «Шахтар»