Рапід Відень – Брага. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги Європи

Sport.ua анонсує цікавий матч, який відбудеться 29 серпня о 22:00

29 серпня на стадіоні Альянц у Відні пройде матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги Європи, в якому Рапід Відень зустрінеться з Брагою. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Рапід Відень

Команда Брага має славну історію та купу трофеїв. Але останніми роками, навіть десятиліття, вона перебуває у густій ​​тіні нинішнього флагмана - Ред Булл. Гранд із Зальцбурга оступився минулого сезону, але цим скористалися не в столиці - чемпіоном став Штурм. А зелено-білі обмежилися лише четвертим місцем. Навіть його вистачило, щоб вирушити до Ліги Європи.

Рапід впевнено пройшов перших суперників у Лизі Європи. Спочатку двічі обіграла Віслу (2:1 у Кракові, 6:1 удома), потім повторив це із Трабзонспором (1:0 у Туреччині, 2:0 на своєму полі). У Португалії у матчі з Брагою Рапід відкрив рахунок у середині першого тайму. Хоча зрештою все-таки господарі виграли (2:1), у цій парі інтрига жива.

Брага

Клуб Брага стрибнув вище голови позаминулого сезону, зійшовши на третє місце в Прімейрі. У результаті восени 2023 року архієпископи грали в Лізі чемпіонів і, посівши у групі третє місце, перейшли до плей-оффЛіги Європи. Але на внутрішній арені команда фінішувала на звичнішій 4-й позиції, цього разу не посунувши жодного з трійці головних грандів.

Тож підопічні Даніеля Перрейри одразу стартували у менш рейтинговому єврокубку - Лізі Європи. Спочатку Брага розібралася з Маккабі Петах-Тіква, вигравши обидві зустрічі із загальним рахунком 7:0. У матчі із Серветтом Бразі не вдалося забити вдома, матч закінчився нульовою нічиєю. А у Швейцарії виграла Брага з рахунком 2:1. У домашньому матчі з австрійським Рапідом португальська команда виграла у вольовому стилі (2:1). Тепер Бразі можна і до нічиєї звести другий матч на виїзді.

Статистика особистих зустрічей

Хоча обидва клуби котируються досить непогано та регулярно виступають у єврокубках, між собою вони зіграли вперше тижнем раніше (2:1 на користь Браги).

Прогноз

Букмекерська контора GGBET більше вірить у португальців. Але вони не дуже яскраво проходять кваліфікацію. Отже, вважаємо, що австрійці, які гідно показали себе, зуміють не програти домашній поєдинок (коефіцієнт - 1.60).

Прогноз Sport.ua
Рапід Відень
29 серпня 2024 -
22:00
Брага
Рапід не програє 1.60 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 серпня 2024, 17:09 0

Ромелу Лукаку повернувся в Серію А