«Втратив інтерес». Воррен назвав причину поразки Дюбуа від Усика

Відомий промоутер був незадоволений Даніелем

Відомий промоутер Френк Воррен висловився щодо минулорічної поразки свого клієнта Даніеля Дюбуа в поєдинку проти українця Олександра Усика.

- Дюбуа явно здійснив швидкий стрибок, якщо говорити про його ментальну зрілість, це очевидно. Я знаю, що тоді це вас дуже засмутило, але чи досі ви трохи переживаєте через те, що сталося в ту ніч?

- Ні, це зникло. Але я думаю, що це створило його. Я думаю, що після поєдинку я, звичайно, був розчарований через ту ситуацію з рефері. Я також був розчарований у певному сенсі Даніелем у тому бою. Здавалося, що він втратив інтерес до поєдинку і був дуже розчарованим, коли, на його думку, рефері продемонстрував свою упередженість, і він був упередженим.

Наприкінці дня я сказав йому: «Знаєш, ти ще молодий, все залежить від тебе. Ти сам собі суддя. Тому, якщо щось йде не так, як ти хочеш, ти повинен стиснути зуби та продовжувати». Це те, що він робив у двох останніх боях. Він та показав, що він собою являє, що він не просто може бити, боксувати, а також показав, чого він хоче. Ви знаєте, він дійсно хотів виграти ці бої, і він був сповнений рішучості довести всім і кожному, що він здатний на це.

Нагадаємо, поєдинок Усика з Дюбуа завершився у 9-му раунді перемогою українця технічним нокаутом. У п'ятому раунді бою Дюбуа відверто пробив нижче поясу, й Усик довго приходив до тями.

Дмитро Вербинський Джерело: BoxNation
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 29 серпня 2024, 04:51 0

Денис Ящук загинув на війні з рашистськими окупантами

Коментарі