ВЕРНИДУБ: «З Бетісом буде складний матч. Ми два дні добиралися до Іспанії»

Наставник «Кривбаса» дав прес-конференцію перед грою Ліги конференцій

Головний тренер криворізького «Кривбаса» Юрій Вернидуб дав прес-конференцію перед другим матчем 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій 2024/25 проти іспанського «Бетіса»:

- Ми дуже чекали ці матчі єврокубків. «Бетіс» - іспанська команда, з топ-5 європейських ліг. Нам дуже приємно знаходитись тут. Розумію, що перший матч ми програли 0:2, але завтра - другий поєдинок. Будемо виходити та грати, а там вже побачимо, хто отримає путівку до групового етапу Ліги конференцій. Всі хлопці здорові, всі готові до битви.

- Як оціните суперника?

- В «Бетісі» хороші швидкі футболісти, високого рівня. Нам буде непросто в Іспанії, тут, на цьому стадіоні. Але ми готові до важкого протистояння, спекотної гри. Для нас ця гра залишиться в памʼяті на все життя, адже ми представляємо Україну та зробимо все, щоб виглядати якнайкраще.

- Чи всі ваші футболісти готові до протистояння?

- Щодо складу, то всі здорові. Не буде тільки нападника Прінса Аду, який перейшов до «Вікторії» Пльзень. Але ми знайдемо йому заміну. Я дуже розраховую на гравця, який вийде завтра на позиції нападника. Сподіваюсь, він зможе проявити себе якнайкраще. В цілому, думаю, наш стартовий склад дуже відрізнятись від того, який був в Кошице, не буде.

- Як ви готуєтесь до матчів та граєте чемпіонат України в умовах війни?

- Умови дуже складні. Третій рік в Україні йде війна. Ми це розуміємо. Але все одно треба жити і пережити це. Ми все одно переможемо та захистимо наші родини і дітей від навали орків. Готуватись до матчів дійсно складно. Плюс переїзди. Добирались до Іспанії дві доби, але мої хлопці до цього готові. Також і в УПЛ матчі часто зупиняються та ми переходимо до бомбосховища. Але це наше життя на сьогоднішній день в Україні. Сподіваюсь, це все завершиться якнайскоріше та ми зможемо повернутись до мирного життя.

Ви всі знаєте, що вчора і сьогодні по нашому рідному місту Кривий Ріг були прильоти балістичних ракет по цивільним обʼєктам. Вчора - по готелю «Аврора», де працюють ні в чому не винні люди. Дуже багато постраждалих: чоловіки, жінки, діти. Сьогодні у Кривому Розі День жалоби. Дуже хотілося б підтримати наш український народ. Дуже хочеться, аби ця війна скоріше закінчилась і ми перестали втрачати своїх рідних і близьких, наших дітей. Одна з мотивацій для нас завтра - це наші вболівальники. Зробимо все, щоб їх порадувати та підтримати.

ВІДЕО. Прес-конференція Юрія Вернидуба перед грою проти Бетіса

Микола Степанов Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 серпня 2024, 00:25 0

Олега Федорчука не вразила гра Володимира Бражка

Коментарі