Хацкевич розповів, що його радує в Динамо Шовковського, а не було у Луческу

Тренер – про стан нинішньої команди у киян

Колишній головний тренер «Динамо» Київ Олександр Хацкевич поділився думкою про те, що кияни не змогли пробитися в основний раунд Ліги чемпіонів, а гратимуть у Лізі Європи.

- Колись я вже говорив: «Кожна команда повинна грати у своєму турнірі». Цього року Динамо дало надію, що готове бути конкурентноздатним і в Лізі чемпіонів, але за підсумками двох матчів, Зальцбург виявився сильнішим. З огляду на те, що торік Динамо взагалі не вийшло до групового етапу єврокубків, то, напевно, ми гратимемо у своєму турнірі, де нав'яжемо конкуренцію, хоча Ліга Європи теж сильний турнір.

Так, Динамо втратило у фінансовому плані, але європейський ринок відкритий. Гравці можуть показати себе і в Лізі Європи. У Лізі чемпіонів зробити це було б, напевно, складніше. Усе покажуть матчі. Потрібно рухатися тільки вперед. Дуже тішить, що в Динамо є прогрес.

- Останні матчі за Луческу Динамо не радувало вболівальників яскравою грою. Скажіть чесно, зараз ви кайфуєте від переглядів матчів киян?

- Сьогодні приємно дивитися на команду, яка грає вперед, вертикально, агресивно. Радує, що Бущан зараз не головний плеймейкер Динамо, як це було за Луческу, - розповів Хацкевич.

Раніше Олександр Хацкевич обґрунтував рішення Сергія Реброва про виклик до збірної Владислава Кабаєва.

Юрій Остроумов Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 серпня 2024, 01:23 14

Головний тренер «Динамо» відповів на запитання після матчу Q4 ЛЧ в Австрії

Футбол | 28.08.2024, 13:09
Коментарі