Црвена Звезда – Буде-Глімт. Прогноз та анонс на матч відбору Ліги чемпіонів

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 28 серпня о 22:00

28 серпня на стадіоні Райко Мітіч у Белграді пройде матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому Црвена Звезда зустрінеться з Буде-Глімт. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Црвена Звезда

Команда Црвена Звезда має велику історію, навіть у Кубку європейських чемпіонів виграла титул. В останні роки вдалося встановити домінування на внутрішній арені. І зараз знову вийшло непогано стартувати, хоча вже була допущена осічка. У єврокубках у сербів результати досить скромні. Але зараз достатньо пройти лише один раунд кваліфікації, щоб пройти до групового етапу Ліги чемпіонів.

Шанси все ще є: у Норвегії гості протрималися більше за тайм, і, все-таки пропустивши, зуміли забити. Црвена Звзеда поступилася з різницею в один м'яч (1:2), тому є всі шанси досягти загального успіху і пройти в основний раунд турніру. Звичайно ж, за умови, що вдасться у своєму лігві перемогти скандинавів.

Буде-Глімт

Клубу Буде-Глімт за довгої історії довгий час не виходило чогось суттєвого показати. Але за останні роки Жовта орда перетворилася на національного футбольного флагмана. Підопічні Кнутсена повернули собі чемпіонський титул у 2023 році, і зараз мало віри у реальну інтригу в місцевій Елітсерії - фаворит уже встиг наростити перевагу. Є всі можливості зосередити свою увагу на боротьбі за те, щоб нарешті вийти до групового раунду Ліги чемпіонів.

Буде-Глімт у матчах із попередніми суперниками з кваліфікації - з РФШ та Ягеллонією - вдалося пройти далі легко, вигравши всі поєдинки. Норвежці й сербів перемогли, але домашні 2:1 нічого не гарантують - вели у два м'ячі, але пропустили на 77-й хвилині від Мімовича. У Белграді вистачить і нічиєї, але норвезький гранд не вміє грати від оборони, звик до ролі першої скрипки на полі.

Статистика особистих зустрічей

Минулого вівторка команди зіграли між собою вперше - зафіксовано перемогу Буде-Глімт з рахунком 2:1.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET не ставить хрест на перспективах сербів - вони, як мінімум, спробують перемогти. Ставимо на те що, що буде видовищний поєдинок - тотал більше 2.5 голів (коефіцієнт - 1.65).

Прогноз Sport.ua
Црвена Звезда
28 серпня 2024 -
22:00
Буде-Глімт
Тотал більше 2.5 1.65 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 серпня 2024, 15:27 0

16-річний Федір Ткаченко виступатиме за команду U-19