Славія – Лілль. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 28 серпня о 22:00

28 серпня на Фортуна-Арена в Празі пройде матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому Славія Прага зустрінеться з Ліллем. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Славія Прага

Команда Славія Прага після вдалого нещодавнього відрізку, з купою чемпіонських титулів, була знову відтіснена на другі ролі. У позаминулому та минулому сезонах Славія програла гонку за титул, причому сусідам та ворогам, Спарті з Праги. Зараз знову саме ці два клуби починають відриватися від решти - мало хто сумнівається, що вони розігруватимуть золото в Чехії.

Підопічні Трпішовськи встигли подолати 3-й раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Причому здивували тим, наскільки впевнено було вибито Юніон Сен-Жилуаз (3:1 удома, 1:0 у Бельгії). Але настільки ж слабко виглядав клуб минулого тижня, нічим не відповівши на два голи від суперника (0:2). Тепер потрібно досягати не мінімальної перемоги на своєму полі.

Лілль

Клуб Лілль діставався і чемпіонського титулу кілька років тому, перервавши домінування самого ПСЖ. Той, щоправда, повернув собі лідерство, а доги серйозно просіли. Минулий сезон у їх виконанні був теж суперечливим. З одного боку, Паулу Фонсека зі своїми підопічними відвоював позиції, з іншого, програли суперечку за 3-те місце вискочці - Бресту.

У підсумку, замість прямої путівки до групового етапу Ліги чемпіонів команда Лілль вирушила до кваліфікації. Але це вже не турбота португальця, який очолив Рому. Втім, його наступник Брюно Женезіо поки що впорається. Лілль вибив Фенербахче: після мінімальної перемоги вдома в Стамбулі французька команда пропустила наприкінці основного часу, але в екстратаймі у меншості саме гості забили вирішальний м'яч. Лілль здобув гросмейстерську перемогу над Славією 2:0. І знову героєм став Девід: забив сам та асистував Жегрова.

Статистика особистих зустрічей

Тепер у французької команди три перемоги у трьох очних матчах. У 2009 році французька команда двічі обіграла чеську в Лізі Європи. Тижнем раніше Лілль переміг Славію з рахунком 2:0.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET вважає невеликим фаворитом матчу Славію. Гостям вистачить і нічиєї, вони вміють непогано оборонятися. Ставимо на тотал менше 2.5 голів (коефіцієнт - 1.79).

Прогноз Sport.ua
Славія Прага
28 серпня 2024 -
22:00
Лілль
Тотал менше 2.5 1.79 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 серпня 2024, 12:54 13

Відбулось жеребкування наступного етапу національного кубку