У Кривбасі розповіли про реакцію Шахтаря на обстріл готелю в Кривому Розі

Артем Гагарін вдячний донецькому клубу за розуміння

Віцепрезидент «Кривбаса» Артем Гагарін розповів про реакцію донецького «Шахтаря» на обстріл готелю в Кривому Розі:

«Дуже добре, що «Шахтар» з розумінням поставився до ситуації. Вранці з керівництвом нашого клубу зв'язалися представники «Шахтаря», запитали стосовно обстановки в місті та нашого бачення ситуації з прийдешнім матчем. Ми зауважили на важливість проведення гри і підтримці мешканців міста. Також ми порадили інший готель, де «Шахтар» і забронював собі місця. Тому наш матч проти «Шахтаря» в УПЛ буде зіграно 1 вересня у Кривому Розі, згідно з календарем. Ще раз подякую керівництву «Шахтаря» за таку позицію. Молодці!

У минулому сезоні я спілкувався із Даріо Срною на тему повітряних тривог і того, що вони «збивають ритм гри». Таку позицію тоді озвучував «Шахтар». Я сказав Даріо: «У нас люди живуть в цьому ритмі щодня, а ви кажете, що ми не можемо пограти у футбол з перервами на повітряні тривоги».

Тоді я задав Даріо одне питання: «Якщо б у тебе була можливість, навіть теоретична, хоча б один відсоток, зіграти в Донецьку на «Донбас-Арені», ти б скористався цією можливістю?». Даріо відповів: «Звичайно!». От і ми користаємося цією можливістю. Робимо все, щоб «Кривбас» грав у Кривому Розі і підтримував своє рідне місто. Окрема подяка за це нашим захисникам і захисницям».

Наразі дуже хочеться, щоб мешканці Кривого Рогу відчули підтримку людей з усієї України. Ми повинні бути об'єднаними і підтримувати один одного. Футбол - дуже важлива частина для Кривого Рогу, тому що завдяки ньому люди розуміють, що місто живе».

Раніше генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін підтвердив, що команда все одне приїде до Кривого Рогу.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 серпня 2024, 23:59 35

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі