Гент – Партизан. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 27 серпня о 22:30

28 серпня на стадіоні Планет Груп Арена у Генті пройде матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій, в якому Гент зустрінеться з Партизаном. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Гент

Команда Гент зуміла минулого сезону закінчити на 7-й позиції у бельгійській Про Лізі. І вийшло потім добре себе проявити в додатковій кульці, опинившись найкращою командою серед найгірших. Це дало путівку до стикового матчу. Гент на полі Генка виграв (1:0), що й принесло перепустку до Ліги конференцій.

Генк досить суперечливо стартував у національній першості, де чергуються перемоги та поразки. На міжнародній арені бельгійці встигли впоратися вже із двома суперниками. Вони легко обіграли двічі Вікінгур (4:1 удома, 3:0 на Фарерських островах), а із Сількеборгом була справжня заруба: обидва поєдинки принесли нічиї 2:2, причому в Бельгії рахунок зрівняли на другій компенсованій хвилині. А потім Гандельман став головним героєм, наприкінці екстратайму забивши вирішальний м'яч. Генк у Сербії здобув мінімальну перемогу над Партизаном (1:0), тепер удома вистачить і нічиєю.

Партизан

Клуб Партизан за чималих історичних заслуг зараз навіть на національному рівні лише другий. Позаминулого сезону 2022/23 Партизан навіть віце-чемпіонство втратив, а в сезоні 2023/24 відновив статус-кво. Наразі серби провалилися вже кілька разів. Особливо болючі були поразки від київського Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів. У Любліні українці, пропустивши першими, закінчили матч розгромом 6:2. Та й у Белграді кияни забили три м'ячі.

У Лізі Європи команда Партизан теж провела мінімум часу, хоча результати з Лугано були не такими жахливими: після 0:1 вдома навіть вигравали у Швейцарії 2:1, але пропустили фатальний гол в екстратаймі. Перебравшись уже до третього турніру, Лігу конференцій, Партизан удома знову програв - Генту 0:1.

Статистика особистих зустрічей

У 2021 році команди грали у Лізі конференцій, у груповому раунді. Тоді бельгійці мінімально перемогли на виїзді 1:0 та закінчили внічию 1:1 матч удома. У першій грі у новій єврокампанії переміг Гент із рахунком 1:0.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET не вірить у сербський клуб, що геть-чисто провалюється на міжнародній арені. Ставимо на те, що бельгійський клуб суперників удома обіграє із форою -1.0 гол (коефіцієнт - 1.80).

Прогноз Sport.ua
Гент
28 серпня 2024 -
19:00
Партизан Б
Перемога Гента з форою -1.0 1.80 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 серпня 2024, 23:55 224

Божевільна самовіддача, на жаль, не допомогла киянам потрапити до Ліги чемпіонів

Коментарі