Спарта – Мальме. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 27 серпня о 22:00

27 серпня на epet Арена пройде матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому Спарта Прага зустрінеться з Мальме. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Спарта Прага

Команда Спарта після затяжного, як для себе та свого статусу місцевого гранда, періоду трофейної посухи, зуміла двічі поспіль стати чемпіоном країни. Але на цьому тренер Брайан Пріске вважав свою місію в Чехії виконаною і перебрався до Нідерландів - його запросив Фейєноорд. Але при цьому залишився Фрііс, екс-помічник свого попередника. Поки що той непогано справляється: залізні розпочали новий розіграш на батьківщині з перемог. Та й у Лізі чемпіонів чехи після розминки з Шемрок Роверсом (його перемогли і в Ірландії 2:0, і вдома 4:2) виявили характер із ФКСБ (Стяуа), вигравши у Бухаресті 3:2 після 1:1 на своєму полі. У Швеції Спарта оформила впевнену перемогу 2:0 - тепер можна навіть мінімально поступитися вдома.

Мальме

Клуб останніми роками часто забирається перше місце рідному Аллсвенскан. Це знову вийшло у 2023 році, та й зараз, схоже, небесно-блакитні вже відірвалися надто сильно, а переслідувачі надміру активно втрачають очки. Ось і з Кальмаром закінчили гру видовищною нічиєю 2:2. Це при тому, що шведи з липня постійно грають у Лізі чемпіонів. Хоча їм там досить тяжко.

Навіть у грі з КІ Клаксвік шведи поступилися 2:3 на Фарерах, щоправда, до цього розгромивши їх 4:1 вдома. Від ПАОК взагалі мали вилетіти: після 2:2 вдома поступалися на виїзді. Але на 6-й доданій хвилині Заттерстрем, центральний захисник, зрівняв рахунок 3:3. А в екстра-таймі він виступив як асистент для Крістіансена (4:3 д.в). У матчі з чехами у Мальме був провал удома - пропустили у кожному з таймів, нічим не відповівши (0:2).

Статистика особистих зустрічей

У 2014 році ще діяло правило виїзного гола. Воно й допомогло тоді скандинавам: 2:4 у Чехії, 2:0 удома. Потім клуби зіграли пару товариських поєдинків, раз у них вигравши. У першій грі у кваліфікації Ліги чемпіонів перемогла Спарта з рахунком 2:0.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET не вірить у гостей. Рекомендуємо ставити на те, що чехи зможуть виграти і поєдинок у відповідь (коефіцієнт - 1.90).

Прогноз Sport.ua
Спарта Прага
27 серпня 2024 -
22:00
Мальме
Перемога Спарти 1.90 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 серпня 2024, 07:25 25

Олександр пояснив своє рішення