Галатасарай - Янг Бойз. Прогноз і анонс на гру кваліфікації Ліги чемпіонів

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 27 серпня о 22:00

27 серпня на стадіоні Ванкдорф у Берні пройде матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому Галатасарай зустрінеться з Янг Бойз. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Галатасарай

Команда Галатасарай змогла закріпити статус лідера нинішнього турецького футболу. Вона повернула собі чемпіонський титул у 2023 році (причому до цього переживши рекордний провал), а потім утрималася на вершині, незважаючи на запеклу конкуренцію з боку Фенербахче. При цьому цього літа до Стамбула, на відміну від сусідів, нових зірок високого рівня не заманювали, хоча прикупили пару тямущих, але не розкручених футболістів - Йелерта та Габріеля Сару. Але вони не допомогли уникнути принизливого розгрому від Бешикташа у суперкубку. У чемпіонаті вдається вигравати, але ні з Хатайспором, ні з Коньяспор просто не було - вигравали 2:1. У Швейцарії відігралися з 0:2, але все одно програли. Тож удома треба буде грати лише на перемогу у рідному Стамбулі.

Янг Бойз

Клуб Янг Бойз потрапив влітку у становище, коли всі проблеми турків здаються дрібними. Команду, що починаючи з сезону 2017/18 встигла 6 разів стати чемпіоном, у тому числі в обох попередніх розіграшах Суперліги, влітку очолив новий наставник, Патрік Рамен. І в нього на старті була ціла серія невдач. Бджоли програли послідовно Сьону, Серветту та Санкт-Галлену, після чого були 2:2 з Цюріхом та Івердоном. Вже з дна таблиці колектив зумів видати перемогу 10:0, але в кубку з відвертим ноунеймом. І ось на такому тлі будинку минулого тижня й брали турецький гранд. Там виграли перший тайм 2:0, але своїм дублем відповів Міші Батшуайї. Втім, з пенальті Угринич таки оформив 3:2 - тепер на виїзді можна грати на нічию.

Статистика особистих зустрічей

До нинішньої дуелі клуби зіграли лише у товариському Кубку годинника влітку 2016 року, закінчивши нічиєю 1:1. Перша гра в кваліфікації ЛЧ закінчилася перемогою Янг Бойз (3:2)

Прогноз

Букмекерська контора GGBET вважає явним фаворитом зустрічі-відповіді турецький клуб. Але з урахуванням того, що показали сторони у першому очному поєдинку, і загалом скільки забивали та пропускали сторони, чекаємо тотал більше 3.0 голів (коефіцієнт - 1.65).

Прогноз Sport.ua
Галатасарай
27 серпня 2024 -
22:00
Янг Бойз
Тотал больше 3.0 1.65 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 серпня 2024, 09:25 157

Сергій Ребров вніс до основного списку 26 футболістів