Підозра на договірняк. УАФ завершила розслідування матчу Минай – Динамо

Судячи з усього, вдалося знайти інформацію про гравців Миная

Комітет етики та чесної гри УАФ повідомив, що завершив розслідування щодо матчу чемпіонату України між «Минаєм» та «Динамо» у 16-му турі сезону 2023/24.

У квітні з'явилася інформація про те, що деякі люди хотіли підкупити кількох гравців «Минаю», щоб гарантувати поразку у матчі з київською командою. «Минай» провів внутрішнє розслідування, яке не виявило нічого підозрілого, проте справу передали до УАФ.

Заява Комітету з етики та чесної гри

Комітетом з етики та чесної гри УАФ завершено службове розслідування за фактом можливого впливу (маніпулювання) на результат матчу 16-го туру Української Премʼєр-Ліги сезону-2023/2024 «Минай» - «Динамо».

Як повідомлялося раніше, службою внутрішніх розслідувань протиправної поведінки учасників футбольних змагань превентивними заходами було попереджено вплив (маніпулювання) у зазначеному матчі.

У ході службового розслідування були опитані представники ФК «Минай» та представник третьої сторони, здійснено відрядження до ФК «Минай», зокрема проведено поліграфічні дослідження. Усі зібрані матеріали передано на розгляд до КДК УАФ.

Також у ході розслідування комітетом виявлені нові факти порушення Кодексу етики та чесної гри, на підставі яких розпочато окреме службове розслідування щодо деяких футболістів ФК «Минай».

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 серпня 2024, 22:37 9

Роман забив перший гол в офіційному матчі за грецький гранд

Коментарі