Світоліна оцінила непростий старт на US Open після ракетного удару росіян

Еліна розповіла, чи впливають на її гру новини про обстріли

Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про непростий старт на US Open у день, коли російська армія випустила по Україні 236 засобів повітряного нападу.

«Завжди нелегко грати перші матчі, вони можуть бути досить непростими. Моя суперниця також грала добре. У мене був дуже короткий перехід з турніру в Монтерреї на US Open. Я тренувалася одну годину напередодні, тому в мене було не так багато часу на корті, але сьогодні його було достатньо.

Я бачила новини, я знаю, що було понад 100 ракет... Це дуже важко. Я постійно перевіряла новини. Мені було дуже-дуже сумно бачити, що відбувалося сьогодні, що відбувається щодня. Цей день був дуже, дуже важким для українців. Це просто катастрофа, якщо чесно, прокидатися і бачити такі новини, що українці так страждають.

Чи впливає це на мою гру? Я намагаюся перемикатися, звісно, але коли ти прокидаєшся і одразу ж бачиш такі погані новини, то це впливає морально, ти про це думаєш. Особливо, коли щось не так, це природно. У деякі моменти, буває, так, що це дуже на мене впливає. На Вімблдоні було дуже складно... Коли це стосується дітей, невинних людей, це для мене дуже важко... Надзвичайно», - сказала Світоліна.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 серпня 2024, 07:49 38

Екстренер киян висловився про Ваната і Шапаренка