«Трошки такий дурень». Усик оцінив готовність Ф'юрі до реваншу

Український боксер впевнений, що Тайсон перебуває у хороших кондиціях

Відомий український боксер у надважкій вазі Олександр Усик оцінив готовність британця Тайсона Ф'юрі до реваншу:

«Він - неймовірний опонент. Поєдинок був дуже нелегким, але ми бачимо тільки поєдинок, ми не бачимо всього айсбергу підготовки, 9 місяців. Пропустив всі свята, всі дні народження дітей, народження Марійки пропустив, був у таборі, тренувався. Перемога є, і слава Богу. Те, як було важко, це вже в минулому, те, як зараз - це є сьогодні та зараз, те, що буде - те буде. Це неймовірно.

Я не порівнюю його з іншими суперниками, вони всі різні, з особистим підходом. Те, що Тайсон Ф'юрі поводить себе як він поводить, і люди здебільшого думають: «Ну, трошки нахаба, трошки такий дурень». Але він так робить, щоб люди так вважали. І люди так думають. Я так не думаю. Я знаю, що в нього все нормально з фізичними кондиціями, з силою, яку психологічну роботу він робить, спрямовану на свого опонента. Це дуже розумний надважковаговик».

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій-реванш відбудеться 21 грудня.

Дмитро Вербинський Джерело: NV.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 серпня 2024, 06:23 1

Олександрія, програючи у два м'ячі, завдала сенсаційної поразки Шахтарю

Коментарі