ПЕРВАК: «Новачки? Якщо будуть – то будуть, якщо не будуть – то не будуть»

Головний тренер «Лівого Берега» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»

Головний тренер «Лівого Берега» Віталій Первак прокоментував перемогу у матчі 4-го туру УПЛ проти «Чорноморця» (1:0):

«Результатом задоволений характером своїх футболістів задоволений, грою - не зовсім. Але на перший план виходить результат - це найголовніше на сьогоднішній день. Команда суперника нам не давала розгулятися, скажімо так. Має досвідчених футболістів, високорослих, які нагнітали ситуацію, тиснули на наших центральних захисників.

Тому моментів було в них багато. Але ми витримали - і це найголовніше. Ми завжди намагаємось, але команди також придивляються до нас, вони всі організовані. Як і ми намагаємось бути організованими. Але коли на перший план виходить індивідуальна майстерність, нам ще треба над цим працювати.

Хто головний герой матчу? Я думаю, що вся команда та вболівальники. У нас зіграність є у команді, тому ця команда вже рік разом грає та тренується. До нас додалося лише кілька футболістів нових. А так зіграність є, але ми досвід здобуваємо лише під час ігор у чемпіонаті.

Чи будуть ще новачки? Приходька підписали. Покаже час. Ще трохи є часу, вільні агенти можуть з'явитися. Ми не зупиняємось. Якщо будуть - то будуть, якщо не будуть - отже, не будуть.

Перемога має надати впевненості команді, бо ніхто не бачить, як вона тренується щодня, як вона прагне перемогти. Прагне виграти боротьбу кожен футболіст. Це зрозуміло, але ми раділи у роздягальні. Президент прийшов нас привітати. Тож у роздягальні ми пораділи і вже готуємось до наступної гри».

Микола Степанов Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 серпня 2024, 08:53 0

Український вінгер «Челсі» став кращим на 2 бали