БАБИЧ: «Засмучені. Ще будуємо команду. Петряка треба привести до кондиції»

Головний тренер «Чорноморця» прокоментував поразку від «Лівого Берега»

Головний тренер Чорноморця Олександр Бабич прокоментував невдачу в матчі 4-го туру УПЛ проти Лівого Берега (0:1).

«Треба було забивати, Кирило Попов та Денис Янаков могли забивати. Я хлопцям сказав, що за такої гри, як у першому таймі, нам дуже важко буде брати очки. Другий тайм вийшов іншим: додали правильну агресію, більше насичували штрафний майданчик суперника, нагнітали ситуацію. Були два дуже хороші моменти, коли мали забивати.

Щоб не програвати такі матчі, треба забивати. Ми всі працюємо у захисті, всі працюємо в атаці. Ми нікого не виокремлюємо, хто добре зіграв, хто ні. Я вважаю, що потрібно відштовхуватися від другого тайму, але трохи впевненості та якості нам не вистачає попереду. Треба зіграти було спокійніше, холоднокровніше у тих позиціях. У нас у другій половині другого тайму були моменти біля воріт «Лівого Берега».

Але це футбол, так воно й є. Ми цей результат приймаємо та рухаємося далі. Будуємо команду. Звісно, ​​всі засмучені. Ми довго не раділи після «Колоса», ми довго не засмучуємось після цієї гри. Ми розуміємо, над чим нам треба попрацювати, щоб такі матчі не програвати, як мінімум.

Чого не вистачило? Майстерності, правильної солідної холоднокровності, досвіду десь не вистачило. Ми розуміли, що «Лівий Берег» - силова, досить міцна команда, яка з таким складом уже Першу лігу пройшла та заслужено в УПЛ вийшла. Міцна команда. Сказати, що чимось нас «Лівий Берег» здивував, - ні. Ми розуміли, що буде багато довгих передач, багато боротьби. І якраз у першому таймі ми цю боротьбу, нейтральні м'ячі, мікродуелі програвали, програвали підбір м'яча. Тому десь нас не вистачало, не могли з м'ячем правильно спрацювати, щоб більше грати в атаку.

Нині ми підписали Івана Петряка, треба його до кондиції привести. Він нам допоможе, сто відсотків. Травмовані Арсіч та Єрмаков. Можливо, нам знадобиться центральний захисник. Але це не така гаряча позиція. Треба кістяку, який ми маємо, дати час попрацювати і зігратися. Якщо ми на полі будемо однаково думати, то з цим складом ми будемо набирати очки.

Як вплинула повітряна тривога? Ми не у готелі були, ми потрапили у дуже сильний трафік. Ніяк не вплинула. Ми завжди були на зв'язку. Сказали, що матч переноситься на 17:00. І «Лівий Берег», і ми були в однакових умовах. Тому я вважаю, що це не вплинуло. Тут приємно грати, хороша інфраструктура, компактний стадіон, де чути вболівальників та хороший газон. Побільше б таких стадіонів, щоб радувати вболівальників».

Микола Степанов Джерело: ФК Чорноморець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 серпня 2024, 14:09 11

Виконувати обовʼязки головного тренера знов буде Младен Бартулович