МЕДИНСЬКИЙ: «Оболонь вийшла на гру без того запалу, який був у Кубку»

Форвард Оболоні прокоментував поразку у матчі УПЛ із Поліссям

Форвард Оболоні Ігор Мединський прокоментував поразку в матчі 4-го туру УПЛ з житомирським Поліссям (0:4):

- Як особисто по грі? Відчувалося, що Кубок України дався взнаки?

- Однозначно, Кубок дався в знаки, тому що Полісся пропускало кубкову гру. В нас вона була, і не просто була, вона була затяжною 120 хвилин плюс пенальті. Звичайно, фізичний стан десь дався взнаки в цій грі. Але виправдань шукати ми не хочемо.

Я вважаю, нас переграли, і результат закономірний. Ми програли, і нам треба зробити висновки, рухатись далі й намагатись зачепитись за позитивний результат. Вітаю команду Полісся з перемогою, вони заслужили. Нам не вистачило не тільки фізики, нам не вистачило емоцій. Не знаю, треба щось з цим робити і з цього вибиратися.

- Щодо вашої гри в обороні - явно щось не складалося з цим. Це якісь помилки, це нестача координації на полі між гравцями. Що стало причиною?

- Я б не сказав, що це стосується чогось одного. Це низка помилок і все в сукупності. Ми вийшли без того запалу, який був у кубковій грі. Індивідуальні помилки далися взнаки. І не треба виключати те, що футболісти Полісся в таких ключових моментах - в них хороші виконавці -- вони зробили різницю в цьому матчі. Якщо це все зібрати в пазл, воно вилилося в такий результат, в забиті голи.

- Як вибиратися із цих гойдалок? Що в одному місці виходить перемога, клас. Але повернення в УПЛ і, на жаль, знову негативний результат.

- Тут треба бути чоловіками, треба бути одним цілим. Зібратися, поспілкуватися, в чому проблема, якісь помилки винести з цього всього. І рухатися далі, боротися. У нас є приклад наших воїнів, як вони борються. Нам треба брати з них приклад і робити те саме, тільки на футбольних полях. Іншого я виходу не бачу.

Микола Степанов Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 серпня 2024, 04:59 0

Бразильський вінгер «Вереса» розповів, хто йому допомагає адаптуватись