ФЕДОРІВСЬКИЙ: «Полісся було на дві-три голови вище за нас»

Голкіпер Оболоні прокоментував поразку в матчі УПЛ із Поліссям

Голкіпер Оболоні Назарій Федорівський прокоментував поразку в матчі 4-го туру УПЛ з житомирським Поліссям (0:4):

- Проблема в тому, що ми не змогли закрити сильні сторони суперника, вони сьогодні були справді на дві, а то й на три голови вищими. На жаль, пропустили такі необов'язкові м'ячі, тому що перед кожним із м'ячів була помилка. І через це, на жаль, треба констатувати, ми сьогодні не втримали попередні наші можливості, емоції, як ми там зіграли з Колосом, умовно. Тому сьогодні так.

- Чому саме такі кадрові рішення прийняті - майже не змінювати склад після Кубка України. Кубок України якось вплинув на ваш фізичний стан в цьому матчі?

- Однозначно, через три дні після Кубку, коли ми зіграли 120 емоційних хвилин і серію пенальті, на жаль, сьогодні нас не вистачило. Команда суперника була на секунду швидше всюди, яскравіше виглядала. І всі подачі, всі передачі, вони були доволі точними і якісними у порівнянні з нашими.

- Вирішальним все-таки став ваш стан, що фізично ви не дотягували, чи більше якісь ваші власні помилки?

- Мені здається, тут багато факторів зіграло. І те, що нам не пощастило пропустити доволі швидкий м'яч. І просто помилки, яких на рівному місці ми припускались. Я думаю, якби ми зіграли більш надійно, навіть в тих кондиціях, які є, то нам би вдалося як мінімум поборотися за цей матч, за очки.

- У вас в УПЛ поки що серія доволі складна. Наскільки важко вибиратися з цього психологічно?

- Я вважаю, в будь-якому випадку краще, ніж у Першій лізі грати. Звичайно, хотілося б мати кращі результати, менше пропущених. Але зараз лише четвертий тур, немає сенсу опускати руки, у нас все попереду. У нас по-різному буває, то ми можемо обіграти якогось із ключових суперників, іноді програємо. На жаль, стабільності немає, але вона, я дуже сподіваюся, прийде найближчим часом.

Микола Степанов Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 серпня 2024, 07:50 0

Український воротар мадридського «Реала» нарешті отримав золоту картку