Гравець Динамо оцінив можливість камбеку в матчі-відповіді з Зальцбургом

Бражко висловився про матч Ліги чемпіонів, а також про ситуацію в Україні

Півзахисник «Динамо» Володимир Бражко відповів на питання представників ЗМІ перед матчем-відповіддю раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти «РБ Зальцбург».

У першій зустрічі кияни поступилися 0:2.

- Насамперед, я б хотів подякувати нашим захисникам та силам ППО, які оберігають Україну, бо сьогодні вночі та вранці був масований обстріл нашої країни, багато міст та сіл залишилися без електрики. Потрібно не забувати, що країна-терорист продовжує запускати свої ракети та дрони, щоб убивати наших людей, дітей та жінок. Зараз уся команда думками з Україною.

- Як сьогоднішні події вплинули на вас особисто, ваших партнерів та настрій у команді загалом?

- Коли ми за кордоном, усі слідкують за новинами, адже у хлопців сім'ї, діти, батьки перебувають в Україні, тому ми дуже переживаємо. Зокрема, мої бабуся з дідусем у Запоріжжі, тож я завжди питаю, як вони, що чули тощо. Чесно кажучи, почуваюся недобре, коли читаю такі новини, не перебуваючи в Україні.

- Після першого матчу експерти зійшлися на думці, що результат міг бути зовсім іншим. Чи ви самі відчуваєте, що цього суперника можна перемогти та пройти далі?

- У ключових моментах першого матчу ми не забили, а вони реалізували свої можливості, тому рахунок 2:0 на їхню користь. Але у нас були хороші нагоди, сподіваюся, вони будуть і завтра. Потрібно їх реалізовувати, щоб перемогти у цьому матчі, зіграти якомога краще та пройти далі.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 серпня 2024, 22:37 2

Роман забив перший гол в офіційному матчі за грецький гранд